Ulice 13.12.2011 - 2097. díl

Paní Bláhová se ujme nelehkého úkolu – naučit Markétu dobrému chování a vážení si těch správných hodnot. S osmnáctiletou slečnou se ale musí jednat opatrně, obzvlášť když na žádné podobné zacházení není zvyklá.

Markéta je navíc háklivá i na běžné představy, které lidé mají o dětech z dětského domova. Pro nepoučenou matku Simony, jež si představuje, jak Markétu srovná do latě, přímo pekelná kombinace... Co je Markéta zač, dnes pozná také Vilma Nyklová. Markéta jí dá takový kouř, že se ctihodná uliční drbna bude jenom divit... Co Markéta v pekařství vyvede? Jak paní Bláhové půjde krocení divoké zvěře jménem Markéta? Kdo komu bude vlastně dávat výchovné lekce? Bláhová s Nyklovou Markétě, anebo Markéta jim? A kdo je podle Markéty v Ulici normální?

Vánoční překvapení pro Bedřicha
Anča plánuje společné Vánoce s oběma svými muži – Bedřichem i Pavlem. Pavel přijal vyhlídku štědrovečerní večeře s Ančiným manželem bez problémů. Je rád, že bude s Ančou i jejími dětmi, Bedřicha bere jako tátu Franty a Emy. Zato Bedřich se naježí, jakmile mu Anča o svém záměru řekne. Jeho plány se tím značně zkomplikují. Vidina čistě rodinných Vánoc začne mizet v nenávratnu. A s ní i naděje, že by Anču získal během svátků zpět... Vybojuje si Bedřich Vánoce bez Pavla? Vyjde mu Anča vstříc, nebo si bude trvat na svém? A co Bedřichovi poradí v této situaci Zuzana?

Matějovo rande
S Matějem se v posledních dnech dějí divy. To samozřejmě neunikne jeho sestře ani ostatním spolubydlícím. Aby také ano, když Matěj začíná dělat věci, nad kterými zůstává rozum stát. Dnes se například vypraví s jistou slečnou na bruslení. On, který na bruslích nestál už pěknou řádku let... Jak Matějovo rande s Adélou dopadne? Má u ní šanci? A jak Adéla vezme Matějovu popularitu mezi slečnami v Coolně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.12.2011 - 2097. díl