Ulice 22.12.2011 - 2104. díl

Dědeček Cyril si užívá společných chvilek s vnučkou. S Lenkou se domluví, že jí rád vypomůže a pohlídá Mirinku, aby si mohla zařídit vánoční nákupy. Do toho Jardovi zavolá šéf a nabídne mu Vánoce v Alpách pro něj i jeho blízké.

To ovšem znamená uspořádat Štědrý večer o den dříve. Navíc není vůbec jisté, jak Miriam na vyhlídku společného pobytu na horách s Cyrilem zareaguje... Stráví Hejlovi svátky společně na horách jako rodina? Co všechno se dnes odehraje mezi Lenkou a Cyrilem? Pro koho bude mít větší pochopení Jarda?

Thea bez obalu
Borisek se ráno dozví, že na svátky se do Francie nepojede. Stráví je doma a u Eliášových rodičů. Libuška bude Eliášovo rozhodnutí akceptovat. Přestože ho ponese těžce, na odpor se nezmůže. Všem, i sobě samé, se bude snažit namluvit, že je to její a Eliášovo společné rozhodnutí, že si od Eliáše nenechává diktovat, co smí a co ne. Naštvané Thee ale bude jasné, že je to čistě Eliášova práce a že se tím snaží Libušku od zbytku rodiny izolovat. Dokonce mu to řekne i přímo do očí. Něco takového ovšem Eliáš ani ve snu neočekává... Jak ne Thein výstup zareaguje? Dozví se o něm také Libuška? Čím ji Eliáš překvapí? A čím Oldu?

Prstýnek pro Anču
Bedřich se pustí do rodinných předvánočních příprav. Všemožně se bude snažit, aby udělal radost Anče. A také pro ni chystá tajný trumf. Jako vánoční dárek by jí rád předal pod stromečkem prstýnek... Co na jeho plány řekne Zuzana? Dojde Anče, jaká proměna se s Bedřichem udála? Co všechno je Bedřich ochoten kvůli ní podstoupit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.12.2011 - 2104. díl