Ulice 23.12.2011 - 2105. díl

Lenka nebude moci Cyrilovi odpustit včerejší nešťastnou příhodu s léky, kdy tak hodně ohrozil zdraví jejich Mirinky. Je pevně rozhodnutá, že jemu už malou nesvěří. Díky příchodu Miriam se situace zklidní.

Miriam bude mít pro Lenčin pocit osamocení a lpění na dceři pochopení. Kdysi, když ji a malého Jardu opustil Cyril, na tom nebyla lépe. Ví, jaké to je zůstat s dítětem sama, byť jen kvůli nepochopení okolí. Miriam povzbudí i Cyrila, kterého bude včerejší nehoda opravdu mrzet a bude kvůli ní hodně nešťastný. Sám se ale přesvědčí, že zázraky se dějí o Vánocích. I když si Štědrý večer uděláte o den dříve... Čím Miriam Cyrila povzbudí? A jak to mezi těmi dvěma je?

Bedřich vs. Pavel: dva kohouti na předvánočním smetišti
Bedřich bude trávit den před Štědrým večerem s rodinou. Při zdobení stromečku nastane problém. Bedřich včera přinesl krásný jehličnan. Jenže Tesařík namísto výletu s kamarády nastoupí k Liškovým s ekologickým ministromkem v květináči. Nezapomene také na přednášku o zabíjení kaprů a plýtvání vánočním papírem. Nakonec z toho bude tak ohnivá diskuse, že Anča bude muset oba své muže poslat, aby se šli uklidnit na pivo. A tak Bedřich s Pavlem opět skončí u Henryho, který je přivítá s červenou čepičkou na hlavě a šíleným vánočním sloganem na rtech... Jak tohle posezení dopadne? Jak se ti dva nakonec domluví?

Štědrý večer nastal
Vánoční pohoda bude v předvečer Štědrého dne panovat jak u Vasila a Ingrid nad betlémem, tak i u Lumíra s Pavlou u televize. Markéta si užije Vánoce se Simonou, Seidlovi se sejdou zase jako rodina pod vánoční hvězdou… Šťastné a veselé!

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.12.2011 - 2105. díl