Ulice 9.1.2012 - 2106. díl

U Liškových se budou řešit hned od rána dozvuky Vánoc. Franta dostane za úkol zlikvidovat velký vánoční stromeček od Bedřicha, Ema zase odstrojit ten malý od Pavla.

Soupeření mezi dvěma Ančinými muži se už pomalu přenáší také na děti. Zatímco Franta i nadále hájí barvy Bedřicha, Ema je na straně Pavla. Tesařík ale Frantovi vadí čím dál víc. Je mu jasné, že s tátou se o svátcích tolik neviděli jen kvůli němu. To ostatně Zuzaně přizná i samotný Bedřich. Jen Anička stále nic netuší. Až dnes bude mít Bedřich příležitost, aby se konečně vyjádřil… Využije ji? Jak Bedřicha povzbudí Zuzana? A jak dopadne jeho večeře ve dvou s Ančou?

Markétino tajemství
Simona s Markétou už mají své zaběhnuté denní rituály. Ranní vstávání, Markétino bezvědomí nad hrnkem kávy, Simonino popohánění, společný odchod do práce, Simonina péče. Někdy až příliš velká. Podle Romany to Simona s tou starostlivostí o osmnáctiletou Markétu přehání. Simona si ale opožděné mateřské povinnosti užívá. Navíc je ráda, že doma není sama. A Markéta ji bere, i když po ní chce takové šílenosti jako úklid, ranní vstávání a chození do práce. Jenže jak se záhy ukáže, právě s tou prací to u ní zase až tak horké není … Jak to má Markéta s prací? Jak vnímají Simona s Markétou své soužití? A co na to všechno Jiří?

Míša na noc opět u Mikiho
Libor se po ránu sotva hne. Jizerská padesátka se podepsala na jeho netrénovaných svalech hodně citelně. Miki bude mít z táty srandu jako za starých dobrých časů. U Seidlových zase zavládla pohoda, přestože Marta je ještě stále v sanatoriu. Svým dvěma mužům už ale hodně chybí. Dnes se za ní opět vypraví. V sanatoriu Libora zaskočí Martin lékař neočekávaným návrhem. A zaskočený bude i Miki, u kterého by měly přespat Jana s Míšou. Největší pecku ovšem dostane Ondřej. Nebude věřit vlastním očím… Co Martin lékař Liborovi navrhne? Co všechno se dnes semele u Seidlových? Jak dopadne další společná noc Mikiho s Míšou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.1.2012 - 2106. díl