Ulice 11.1.2012 - 2108. díl

Pavel dnes naplno přizná Tomášovi, že žárlí. A hned i prozradí proč. S Bedřichem a dětmi šla Anča včera celá natěšená do kina. Zato jeho večer po telefonu sotva pozdravila s tím, že je hodně unavená.

Tomáš Pavlovi doporučí, aby se zamyslel, jakou má Anča přes den honičku. Není se co divit, že je večer unavená. Pavla částečně uklidní. Ovšem další setkání s Bedřichem u Anči doma Tesaříka utvrdí v tom, že Bedřich nemá zájem jen o děti, ale také o Anču. Co všechno se dnes mezi Bedřichem a Pavlem odehraje? V čem všem mezi sebou budou soupeřit? Co na to děti? A co Anča? Svěří se jí Pavel se svým podezřením?

Nedostatečná pro Hložánka?
Vánoční prázdniny jsou ty tam. Studentům, profesorům i školníku Peškovi začaly zase školní povinnosti. Miriam se s Vlastimilem potká hned ráno ve vestibulu školy. Jejich debatu o Cyrilovi přeruší Hložánkovo a Weberovo šaškování při příchodu do školy. Po ranním konfliktu s panem Peškem bude mít Jirka další konflikt i ve třídě s profesorkou Hejlovou. Při zkoušení ji bude opět provokovat, ovšem znalosti znovu žádné neprokáže. Miriam nezbude než zkonstatovat, že má opět nedostatečnou a že mu stejná známka hrozí i na vysvědčení. To dosud suverénního Jirku nepříjemně zaskočí... Jak bude chtít situaci s Jirkou Miriam řešit? A co na nedostatečnou řekne samotný Jirka? S čím se svěří Weberovi?

Jiří a Markéta: dva nesmiřitelní, jeden podvod
Simona bude dnes ráno Markétu horko těžko tahat z postele. Žádné prosby, ani Markétin návrh, že pro jednou prostě zaspí, ji neobměkčí. Markétu vyžene opět do práce. Ta se přišine úplně hotová za Márou do Coolny a k jeho velké nelibosti se u něj hned uvelebí na kanapi, aby se dospala. Spící ji tam později náhodou objeví Jiří, jenž si do Coolny přijde zarezervovat stůl... Co všechno se Jiří dozví od Máry? Co řekne Markétě na její lži? Jak tohle setkání dvou nesmiřitelných dopadne? A čím oba dostanou Simonu? Dozví se konečně o Markétě pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.1.2012 - 2108. díl