Ulice 18.1.2012 - 2113. díl

Napětí by se dalo krájet, je tu den D. Den, kdy se Miriam Hejlová bude muset zodpovídat před školní inspekcí za facku Jirkovi Hložánkovi. Zatímco ředitelka Puklická bude hned po ránu hodně nervózní, Miriam bude kupodivu klidná.

Božence přizná, že jí včera hodně pomohl Cyril. Klid Miriam bude později obdivovat v kabinetě i Ota, jenž inspekci trefně přirovná k inkvizici. Miriam mu přizná, že vůbec není klidná. Jen prostě čeká. V té chvíli nebude tušit, že se do školy zanedlouho vypraví i Cyril. Nikoliv za ní, ale za Mojmírem Kalinou... Proč za ním neohlášeně zajde? Co všechno mu řekne? Podaří se Miriam obhájit před inspekcí? Podrží ji Hložánkův třídní Kalina, nebo naopak potopí? Nakolik pravdivé bude Jirkovo holedbání, že se Hejlové do týdne zbaví? A co na to třída?

Vlčák se vrací
Vasilovi se ráno nebude chtít ani trochu vstávat. Zvláště když to musí být na masérský kurz, jenž na rozdíl od Ingrid považuje za ztrátu času. Diplom mu už přeci dávno visí na zdi. Ingrid ale bude nekompromisní. Ve svém salonu nechce žádné podvody. Vasil bude z jejího tónu hodně otrávený. Napětí mezi nimi se ještě více zvýší, když za Vasilem zajde do salonu bez ohlášení Vlčák... Proč Vlčák Vasila vyhledá? Co má za lubem? Co všechno se kvůli němu odehraje mezi Vasilem a Ingrid? Jak jejich vztah vidí Vlčák? A jak samotný Vasil?

Matějovy přípravy na rande s Adélou
Tereza bude od rána třídit fotky ze silvestra. V pátek se chystají všichni za Vojtou, takže by mu je ráda dovezla. Štěpán jí nabídne i svá videa, která na horách natočil. Zatímco Tereza se bude těšit na Vojtu, Matěj bude hořet nedočkavostí před zítřejším rande s Adélou. Jejich schůzka ale bude mít jeden malý háček. Matěj přizná Tereze, že po bujarém silvestru penězi příliš neoplývá. A tak se pustí do pátrání po tajných fondech... Jak Matěj problém s penězi nakonec vyřeší? Podaří se mu najít zlatou žílu, aby si mohl rande s Adélou náležitě užít? Jak jejich vztah vidí Thea, Štěpán a Tereza?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.1.2012 - 2113. díl