Ulice 19.1.2012 - 2114. díl

Zatímco Thea, Tereza a Štěpán budou po ránu pořádně zvadlí, Matěj se přiřítí z práce plný energie. A ještě ji do sebe bude ládovat horem dolem pomocí energetických i kofeinových nápojů, aby jí měl dostatek na rande s Adélou.

Jeho spolubydlící ho budou hnát do postele marně. Matěj si bude jist, že Adélu dnes konečně sbalí... Jak Matějovo rande dnes dopadne? Opravdu Adélu oslní natolik, jak si představuje? Stane se z nich nový pár Ulice?

Vasilova revolta
Ráno po Vasilově a Vlčákově bujarém domácím mejdanu bude pro Ingrid hodně těžké. S vypětím všech sil a celá vyčerpaná po probdělé noci se donutí vstát. Opilého Vasila k tomu ale nepřiměje, i když se bude hodně snažit. S Vasilem nic nehne. Vysílenou Ingrid tak bude čekat dvojnásobně těžký den. Jednak bude zápasit s vlastní únavou, jednak s rozhořčenými klientkami, kterým opět zruší masáž. Ovšem Ingridiny starosti budou to poslední, co dnes bude Vasila trápit. Jen co vstane, rozhodne se s Vlčákem zapít svůj vlastní pohřeb. Pohřeb starého Vasila, který nemusel ráno vstávat do práce a mohl si dělat, co se mu zachtělo. Dokonce na tuto pijatiku pozve i Ingrid. A ta už toho bude mít tak akorát... Co všechno mu pěkně od plic řekne? Co na to Vasil? Co Vlčák? Čím si vyslouží Vasilovy výhrůžky? A o co mu jde?

Amálie zachraňuje psí slečnu
Amálie si ráno při cestě do práce všimne v parčíku pobíhajícího voříška. Ti dva si hned padnou do noty. Amálie psí slečnu pošle za páníčkem, jenže později na ni venku narazí zas. Tentokrát si s ní budou hrát Miki s Míšou. Během chvilky se tak zrodí plán na její záchranu... Kromě zatoulané psí slečny bude Amálii dělat těžkou hlavu i její syn. Libor se jí otevřeně svěří se svými pocity a obavami. Čím ho Amálie povzbudí? Jaký plán na záchranu zatoulané fenky vymyslí? Co na to řeknou Miki s Míšou? A co pan Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.1.2012 - 2114. díl