Ulice 24.1.2012 - 2117. díl

Štěpán si stále nebude vědět rady s materiálem, který natočil s Vojtou v pátek. Thea mu doporučí, aby o Vojtově slabé chvilce řekl Tereze. To ale bude Štěpán i nadále odmítat. Thee však záznam ukáže.

Thea se díky Štěpánovu záznamu dozví, jak moc zle na tom Vojta nyní psychicky je. Podle ní by nyní neměli řešit, co s materiálem, ale jak pomoci a podpořit Vojtu. Rozhodně by za ním měl někdo zajet. Štěpán však její návrh přijme hodně skepticky... Řekne Thea o Vojtově stavu Tereze? Nebo se za ním nakonec rozjede sama? A jak Štěpán naloží s pátečním materiálem? Smaže ho? Zařadí do svého dokumentu? Ukáže ho ještě někomu dalšímu?

Markétin nový byt
Když vlastní bydlení, tak co nejdříve. Markéta bude už od rána ležet v nabídkách na pronájmy bytů. Zároveň si bude chtít užít jednu z posledních snídaní se Simonou. Pohoda však mezi těmi dvěma dlouho nevydrží. Simoniny dobře míněné rady a starost Markétu natolik vytočí, že zase bude oheň na střeše. Markéta dokonce Simoně doporučí, ať svou přehnanou péčí týrá taky někoho jiného. V jistém smyslu budou zajedno s Markétou i Romana s Jitkou. Simona by se podle nich neměla na Markétu tak upínat a měla by ji nechat jít. Jenže Simonu děsí, že zůstane opět sama. To ale takhle naplno nikomu nepřizná... Jaký byt si Markéta dnes vyhlédne? Co na něj řeknou Jiří se Simonou? Opravdu se Markéta od Simony odstěhuje? A jak bude její trable s bydlením glosovat Eddie?

Odpověď pro Bedřicha
Eminu prosbu, aby s ní šel táta dnes k nim domů, Bedřich opět odmítne s výmluvou na hodně práce. Nabídne jí však, aby za ním i s Frantou přišla zítra, kdy budou mít další lekci hraní na kytaru. Vnímavý Franta pohotově vymyslí další program. Všichni společně pak vyrazí do muzea podívat se na vlaky. Po odchodu dětí se do Bedřicha pustí Hrihorij. Nemůže se přece Aničce stále vyhýbat. Ať se jí prostě zeptá ještě jednou. Bedřich nakonec dá na jeho radu. I s prstýnkem se za Aničkou vypraví do pekárny... Jakou odpověď Bedřich od Aničky dostane? Proč za ním Anička přijde později do dílny? Co od toho bude Bedřich očekávat? A s jakou přijde Anča domů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.1.2012 - 2117. díl