Ulice 26.1.2012 - 2119. díl

Velká rozhodnutí přinášejí velké změny. K těm se nyní schyluje i u Liškových. Ráno se u nich opět neobejde bez Frantových řečí na čepici od Pavla. Tentokrát už se rázně ozve a odmítne si ji vzít. Zatímco Anča na něj nastoupí s rodičovskou autoritou, Pavel nabídne hned řešení, které Frantu potěší. A ještě k němu přidá i několik vtípků.

Nadšením bez sebe se později svěří Tomášovi, k jakému obrovskému posunu včera večer mezi ním a Aničkou došlo. Svěřovat se dnes bude také Anča. Ovšem na rozdíl od Pavla nebude tak zářit. Se Zuzanou a poté i s Bedřichem bude probírat své rozhodnutí žít společně s Pavlem... Co jí na její úmysly řeknou? Čím Bedřich Anču opět zaskočí? Čím dostane do finále ona jeho? A co nakonec překvapí i samotnou Zuzanu?

Pochybnosti Miriam
Problémy s Jirkou a rozhodnutí školní inspekce Miriam včera srazily do kolen. Večer nad albem fotek svých tříd vzpomínala, v noci rekapitulovala svoji pedagogickou kariéru. Ráno se svěří Božence Puklické s výsledkem i pochybnostmi. Najednou bude mít pocit, že studenty už nezvládá. Nedovede se s nimi domluvit, nechápe je, vzájemně si nerozumějí. Boženka ale všechny její chmury rozežene. Jedná se jen o jednu třídu. Miriam jí dá za pravdu. Jenže když dnes skončí výuku právě v Jirkově třídě, její pocity, že do dnešní školy už prostě nepatří, ještě více zesílí... Co všechno se dnes odehraje v Jirkově třídě? Čím Miriam zaskočí Vlastimila a Boženku Puklickou? A co jí na její rozhodnutí řekne Cyril?

U Vasila a Ingrid opět přituhuje
Jitka dnes pozve Vasila a Ingrid na kolaudaci nového bytu. Zatímco Ingrid bude hned souhlasit, Vasil nabídku odmítne kvůli domluvenému rozhovoru. Ingrid to nevzdá. Začne ho přesvědčovat, aby za nimi přišel, až bude mít po rozhovoru. Docílí ovšem pravého opaku. Mezi Vasilem a Ingrid začne opět přituhovat... Jak dopadne Vasilův rozhovor s Theou tentokrát? Co všechno jí prozradí? S čím vším se Ingrid svěří Jitce? A proč se večer opět chytne s Vasilem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.1.2012 - 2119. díl