Ulice 1.2.2012 - 2123. díl

Postavit se minulosti čelem chce občas hodně odvahy. Mojmír Kalina ji našel. Jenže přesvědčit zatvrzelého a ukřivděného Cyrila k setkání s ním bylo i nad diplomatické schopnosti Miriam

Boženka Puklická ráno Mojmírovi opatrně oznámí, že z večeře ve čtyřech nic nebude, protože Cyril musel narychlo setkání zrušit. Mojmír Kalina v tu chvíli uvidí rudě. Okamžitě mu bude jasné, že Cyril ho chtěl jen zesměšnit. Teď bude moci všude vyprávět, jak odmítl jeho snahu o omluvu. Miriam ho ovšem vzápětí překvapí ujištěním, že s Cyrilem nesouhlasí. Dokonce mu slíbí, že Cyrila donutí na naplánovanou večeři přijít... Podaří se Miriam přesvědčit Cyrila, aby se s Kalinou setkal? Dá Cyril Kalinovi šanci, aby mu vše vysvětlil? Udělají za minulostí konečně tlustou čáru?

Eliášova žádost o ruku
Borisek si bude ráno pochvalovat, jaká pohoda bez táty doma panuje. Dokonce si mámě postěžuje, jak táta pořád prudí kvůli učení. Libuška se však Eliáše zastane. Vysvědčení je jasným důkazem, že když má Boris nad sebou pevnou ruku, může mít dobré známky a jít na gymnázium. Zároveň se navzájem ujistí, že ani jeden z nich Eliášovi neprozradí momentální polevení v přípravách do školy. Dny bezvládí ale skončí. Eliáš se vrátí domů. A zase bude samé překvapení. Hlavně Libušce vyrazí dech něčím, co by od něj ani ve snu nečekala. Žádostí o ruku... Co Libuška Eliášovi na jeho návrh odpoví? Čím ji Eliáš dostane? A čím ona jeho?

Pavla rozjíždí bitvu o byt
Lumír si bude pochvalovat, jak jde všechno jako po másle. Se Světlanou se domluvil na majetkovém vyrovnání, dnes se sejde s právníkem, co nevidět už budou rozvedení. Světlana ale jeho optimismus sdílet nebude. Pavlovi se svěří se svým špatným tušením. Jakmile se do jejich majetkového vyrovnání vloží mámuška s Pavlou, bude zle. A jak se záhy ukáže, nebude daleko od pravdy. Jen co Pavla probere vše s Patricií, začne jednat... Co si blonďatá zlatokopka vymyslí na Lumíra tentokrát? S jakými zbraněmi se vytasí? Jak bude chtít zabránit podpisu smlouvy o majetkovém vyrovnání a převodu nového bytu na Světlanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.2.2012 - 2123. díl