Ulice 3.2.2012 - 2125. díl

Nervózní Eliáš se v noci bude marně snažit dovolat Libušce, aby zjistil, co s ní je. Nakonec vztekle zakleje. Ihned ale přeladí na strunu nejvyšší starostlivosti a po půl druhé vzbudí Borise.

Eliáš rozespalého Borise v noci poinformuje, že máma stále není doma a že se jde po ní podívat. Navíc vyburcuje po telefonu i Theu, zda o sestře něco neví. Neopomene ani zazvonit na Farské. Všem bude líčit, jak mají s Borisem o Libušku strach. Zatímco na Oldu s Jitkou velký dojem neudělá, Theu tím dost rozhodí. Když Libuška nedorazí domů ani ráno, Eliáš na Borisovo přání zavolá na policii. Thea si bude dělat o sestru starost i kvůli Eliášově nabídce k sňatku. Co když s ní Libuščino zmizení souvisí? Ozve se Libuška aspoň jí? Vrátí se? Najde ji Eliáš? Nebo policie? Jak dlouho bude Libuška nezvěstná?

Marta zase doma
Libor bude ráno plný nervozity a očekávání. Než vyrazí do sanatoria pro Martu, ještě jednou v kuchyni vše přeleští a Mikiho nainstruuje, aby koupil pro mámu kytky. Také Marta se bude domů těšit. Po včerejších pochybnostech už nebude ani stopy. Libor jí navíc udělá radost příslibem rodinného víkendu na horách. Liborovo nadšení však zkalí Martin lékař. Důrazně ho požádá, aby manželku nepřemlouval k sexu... Co mu na to Libor řekne? Vrátí se po návratu domů Martiny obavy ze sousedů a známých? Setká se Marta i s někým jiným než nejbližší rodinou?

Lumírův rozvod
Nyklová s Pavlou budou hrubě nespokojené s vývojem situace kolem Lumírova rozvodu. Pavla si postěžuje Patricii, že se to na její gusto táhne už příliš dlouho. Když navíc zmíní, že téměř všechen majetek je napsán na Nyklovou, Patricie jí doporučí, aby zalovila i v jiných vodách. Nyklová si zatím podá Lumíra, který bude mít namířeno za Světlanou. Podle ní by se jeho rozvodu měli urychleně ujmout právníci... Co Lumír matce odvětí? Čím ho vzápětí dostane Světlana? A čím Lumír naštve Pavlu? Proč půjde vzápětí za Nyklovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.2.2012 - 2125. díl