Ulice 6.2.2012 - 2126. díl

Růža si přijde postěžovat Nyklové, že musí předělat celou svoji práci pro německého zákazníka. Nápisy na srdíčka udělala s chybami a Světlana jí to hodila na hlavu. Jakmile zmíní Světlanu, Nyklová se hned dostane do obrátek. Na svou snachu začne nadávat, jak je chce obrat a jak liknavě přistupuje k rozvodu.

Rozpálená na nejvyšší míru vyšle Růžu za Světlanou se vzkazem, aby za ní ihned přišla. Světlana to kvůli neodkladné práci odmítne, čímž ji naštve ještě víc. Vytočená Nyklová se za ní okamžitě vypraví. V kanceláři jí pak od plic řekne, co si o ní myslí… Co všechno se od Nyklové Světlana dozví? Jak na to zareaguje? Co jí poradí Pavel? Co Hrihorij? A co zaujme Pavlu?

Martino rozhodnutí
Libor se i dnes probudí na pohovce v kuchyni. V manželské posteli by se touze po manželce ubránil jen těžko. Marta se po víkendu na horách bude cítit jako znovuzrozená. Dokonce s přehledem zvládne i další nákup u Nyklové. Do sanatoria se jí ráno nebude ani trochu chtít. S díky odmítne Liborův odvoz s tím, že později pojede autobusem. V plánu totiž bude mít ještě i návštěvu školy. Libora její pokroky budou těšit. Přesto bude mít trochu obavy, aby nepřecenila své síly. Nakonec se domluví, že na něj Marta chvíli počká, aby ji po ordinačních hodinách mohl do sanatoria odvézt. Zatímco doma si bude Marta návštěvou školy jistá, před jejími dveřmi přeci jen zaváhá… Zvládne i tento úkol, který si předsevzala? Vstoupí do budovy? Nebudou Liborovy obavy oprávněné? Čím ho Marta zaskočí později? A čím Libor jejího lékaře?

Ingridina nedůvěra
Napětí mezi Vasilem a Ingrid se bude zvyšovat. Dnes mezi nimi dojde k další slovní přestřelce v salonu. Jakmile Vasil zahlásí, že jde za Vlčákem, Ingrid mu připomene objednané zákaznice. Vasil jí oznámí, že obě termín zrušily. Ingrid mu dá ironickou poznámkou najevo, co si o tom myslí. To si Vasil nenechá líbit a neméně ironicky jí odpoví… Co bude Ingrid vadit nejvíc? Co Vasilovi? K čemu se Ingrid nakonec odhodlá? Čím Vasil překvapí Vlčáka? A co Vasilovi později Ingrid navrhne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.2.2012 - 2126. díl