Ulice 7.2.2012 - 2127. díl

Nyklová včera zasáhla hrdou Světlanu tak, jak se to už dlouho nikomu nepodařilo. Čekala by od ní vše, jen ne nabídku peněz za její zmizení z Lumírova života. Nešla za právníkem s předmanželskou smlouvou, aby se s Lumírem rozvedli slušně. Vzdala se bytu, aby Lumírovi nedělaly jeho ženy ze života peklo.

Světlanino rozhodování bylo těžké a bolestné. Večer nechala Nyklové na pultě přeci jen obálku. O jakou sumu si nakonec řekla? Proč Nyklová začne zuřit, jen co si přečte obsah Světlanina dopisu? Přizná Lumírovi, co všechno Světlaně řekla? Podaří se Lumírovi vyžehlit i tenhle malér? K čemu se nakonec Světlana rozhodne?

Martin lékař zasahuje
Marta věří, že dnes odejde ze sanatoria domů. Její lékař s tím ale nesouhlasí. Navíc se mu ani trochu nelíbí, že během návštěv doma vysadila léky. Jenže Marta si bude stát za svým. Dnes ji manžel odveze domů. Když se lékaři nepodaří přesvědčit Martu, bude před společnou terapií apelovat na Libora. Jakékoliv Liborovy námitky vyvrátí, jakékoliv návrhy zamítne jako nedostačující. Rozhodnutí však bude na Liborovi. Vezme manželku domů i přes všechna rizika, před kterými ho bude lékař varovat? Dodrží slovo, jež dal Martě? Rozmyslí si odchod ze sanatoria samotná Marta? A proč o ně začne mít Amálie obavy?

Vasil a Ingrid: manželský box
Ingrid se bude těšit na společné cvičení s Vasilem. Zato Vasil z něj příliš nadšený nebude. Daleko raději by si dal zase pořádně do těla s Vlčákem. Navíc ho budou štvát i Vlčákovy ironické poznámky, jak moc je pod pantoflem. Přesto s ním do posilovny neodejde a dodrží slovo, které dal Ingrid. Jenže cvičení a boxování s ní si ani trochu neužije. Ty tam budou časy, kdy to mezi nimi při boxu jiskřilo... Proč Vasil opět vybouchne? Čím naštve Ingrid? Jakou roli v tom sehraje Vlčák? Co Vasilovi nabídne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.2.2012 - 2127. díl