Ulice 9.2.2012 - 2129. díl

Včera se Pavel rozhodl a dostal posvěcení od Anči, dnes se vrhne do příprav. Stěhuje se k Liškovým. Akce kulový blesk proběhne už zítra, a tak mu na zařízení všeho potřebného mnoho času nezbývá.

Pavel se nejprve vypraví za Bedřichem, aby ho poprosil o odstěhování jeho stolu. Pro Bedřicha to však bude poslední kapka. Před Pavlem se ještě jakž takž ovládne, ale po jeho odchodu vybouchne... Co bude Bedřichovi vadit nejvíc? Čím ho povzbudí Hrihorij? Čím Pavel překvapí Puklickou? Čím zaskočí Anču? Čím potěší Frantu s Emou? A jak dopadne dnešní setkání Anči s Bedřichem?

Varování Martina lékaře
Libor je na dně. Zhoršení Martiny psychiky a hlavně její úterní obvinění, že ji doma nechce, aby mohl být s Karolínou, ho zasáhly. Ani neměl šanci jí vše vysvětlit. Navíc se jen podvolil přání jejího lékaře. Čím více cítí, jak se mu Marta opět vzdaluje, tím je nervóznější. Ničí ho i bezmoc. Marta mu nebere telefon, nemůže s ní mluvit, objasnit jí to. Nemůže nic. Jen se užírat a čekat. A právě to čekání už je pro něj příliš dlouhé. Jakmile se dnes nad ránem probudí, zatelefonuje doktoru Jahelkovi, aby se ho zeptal na Martin stav. Potěší ho zpráva, že jeho žena se má už lépe. Okamžitě ji bude chtít vidět, a tak se hned vypraví do sanatoria. Ještě před setkáním s Martou si s ním ale promluví její lékař. A dost ho zaskočí dilematem, které před něj postaví... Jak na tom Marta je? Jak proběhne její setkání s Liborem? Mezi čím bude muset Libor časem možná volit? A čím ho překvapí Miki?

Byt pro Markétu
Simona s Markétou jsou už sehraná dvojka. Je jim spolu dobře. Markéta našla v Simoně blízkého člověka. Simona je zase ráda, že se má o koho starat. Její naděje, že u ní Markéta nějaký ten pátek ještě zůstane, dnes ale vezmou za své. Zajde za ní totiž Jiří, aby jí řekl o skvělé nabídce, kterou dostal od kolegy z vedlejšího oddělení. Ten odjíždí na dva roky do zahraničí, a tak hledá zájemce o dlouhodobý pronájem svého bytu... Co na to Simona? A co Markéta? Splní se konečně její sen o samostatném bydlení?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.2.2012 - 2129. díl