Ulice 13.2.2012 - 2131. díl

Simoně nebude stačit na uklidnění ani celý víkend. Do práce dorazí pořádně vytočená. Jitce a Romaně si hned postěžuje, jak je blbá. A okamžitě jim vyklopí, co všechno se v pátek stalo. Jak jí Markéta zase lhala a jak ji urazila, když ji nazvala hysterkou v přechodu.

Simona nenechá nit suchou ani na Eddiem. Podle ní je to feťák, který Markétu jen kazí. Zároveň uraženě dodá, že jestli s ním Markéta chodí, ať jí už neleze na oči. Romana s Jitkou ji už budou brát s rezervou. Ale Eddieho, jenž za ní přijde orodovat za Markétu, pořádně zaskočí… Co se Eddie od Simony dozví? Co Jiří? Podaří se mu vyžehlit spor mezi Markétou a Simonou? Čím Eddie dostane Markétu? Čím Simonu? Půjdou vůbec jejich vztahy po páteční hádce ještě urovnat?

Cyril a Miriam
Někteří lidé se nikdy nezmění. To si Miriam myslí i o svém exmanželovi Cyrilovi. Nebo spíš donedávna myslela. Dnes ráno Božence přizná, že se asi mýlila. Cyril se podle ní zřejmě opravdu změnil k lepšímu. Stojí o chvíle strávené společně s rodinou, dokonce se prý už ani nechystá na žádnou cestu. A ona si uvědomila, že ji mrzelo a stále mrzí odmítnutí společného týdne na horách. Navíc také připustí, že pro ni Cyril stále něco znamená. Boženka jí poradí, aby o svých citech Cyrilovi řekla. To ovšem Miriam odmítne. „Přece za ním nemůžu přiběhnout, obejmout ho a… Nebo můžu?“ zamyslí se. Má dát Miriam Cyrilovi ještě jednu šanci? Vyzná mu své city? Čím ho překvapí? Proč bude Boženka vzápětí skleslou Miriam utěšovat a povzbuzovat? A jak dnes dopadne společný divadelní večer Miriam a Cyrila?

Průlom ve Vojtově léčbě
Tereza se bude chystat za Vojtou s plnou polní. Theu její výbava pobaví i překvapí. Tereza jí přizná, že se dnes chystá u Vojty zase přespat. Zároveň jí prozradí také svoji taktiku. Prostě se do večerky někde zašije a až bude klid, nenápadně se vkrade k němu do pokoje. Naplánované to sice bude mít perfektně, ovšem ne všechno vždy vyjde tak, jak si představujeme. Stačí jedna malá – velká příhoda, aby bylo rázem všechno jinak a k Vojtovi musel hned lékař… Co se přihodí? Jak to bude souviset s Terezou? Proč jí její plány nevyjdou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.2.2012 - 2131. díl