Ulice 14.2.2012 - 2132. díl

Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných. Libuška s Eliášem si právě dnešní den vybrali jako den svatební. O jejich svatbě ale stále nemá nikdo tušení. Ani jejich syn Boris, který by si rád trochu užil jarní prázdniny. Místo toho se však stále učí anebo klepe strachy.

Boris s obavami očekává chvíli, kdy po něm táta bude chtít žákovskou. Těsně před prázdninami mu tam přilítla pětka z dějepisu, přestože byl nadrcený a vše uměl. Proč tedy koule? „Měl jsem okno,“ přizná Boris Frantovi. Ten to vezme. Bude mít stejné pochopení i Eliáš? Jak se Boris pojistí, aby mu nemusel žákovskou ukazovat? A jak proběhne svatební den Libušky a Eliáše? Řeknou o svém sňatku konečně svým blízkým?

Cyrilova pravda
Opětovné sblížení s Miriam nalilo Cyrilovi novou krev do žil. Od rána se bude činit doma, aby se tam vše jen blýskalo a zútulnilo. Teď, když u nich bude Miriam častěji... Plný optimismu se svěří Amálii, která mu přinese kapky na trávení a upřímně se zhrozí, když ho uvidí v plném nasazení. Měl by se spíš šetřit než gruntovat celý byt. A ještě jedna věc se jí nebude ani trochu líbit. Že Cyril stále neřekl Miriam pravdu, jak to s ním je. Zvláště nyní. Cyrilovi dojde, že pokud nechce Miriam ublížit víc než kdykoliv předtím, musí jí o své nemoci říct. A půjde to udělat hned... Řekne Cyril Miriam konečně celou pravdu? Proč Jarda podnikne zběsilou jízdu z Mnichova do Prahy za rodiči? Co všechno se bude dít od chvíle, kdy se Miriam dozví o Cyrilově nemoci?

Vojtovi rodiče
Vojtova včerejší erekce i vyhlídka na jeho brzké propuštění ze sanatoria Terezu povzbudily. A protože je dnes svátek všech zamilovaných, na návštěvu se náležitě vyfikne. Jenže úsměv jí okamžitě zmizí po prvním vášnivém polibku. U Vojty budou na návštěvě i jeho rodiče, aby s ním probrali, co všechno bude třeba před jeho návratem domů zařídit... Co všechno si od nich Vojta vyslechne? Jak jejich návštěvu ustojí? A jak Tereza? K jakému rozhodnutí ji tohle setkání přiměje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.2.2012 - 2132. díl