Ulice 16.2.2012 - 2134. díl

V Libuščině domácnosti bude po včerejším Eliášově incidentu se synem stále husto. Eliáš v noci vůbec nepřijde domů, Libuška se bude po ránu vzpamatovávat z kocoviny a ukřivděný Boris bude stále naštvaný na oba rodiče.

S mámou nakonec začne přeci jen komunikovat. Libuška ho ubezpečí, že už pít nebude a že s tátou promluví, aby se ho tak nemusel bát kvůli špatným známkám. Potom ho pustí za Frantou. Jen co přijde domů Eliáš, atmosféra opět zhoustne. Eliáš si bude hrát stále na uraženého kvůli nevděčné rodince. Jeho výčitky přeruší telefonát Puklické, jež si pozve Libušku do školy... Proč si ředitelka zavolá Borisovy rodiče do školy? Co všechno se od ní Libuška dozví? S čím se mámě svěří Boris? Co na to Eliáš? A co znepokojí jejich souseda Oldu?

Miriam hledá řešení
Miriam bude od rána hledat na internetu další možnosti, jak zásadněji pomoci Cyrilovi. Jedno řešení dokonce i najde a hned se o ně podělí s Jardou. Sanatorium pro těžce nemocné Sluneční vrch. Jardovi se ovšem tato možnost moc zamlouvat nebude. Jednak v tom uvidí poslední štaci pro nevyléčitelně nemocné, jednak si bude myslet, že táta přijel za nimi, nikoliv aby ho hned šoupli do sanatoria. Ani Miriam z toho nebude nadšená, ale její argumenty budou více než pádné... Čím Jardu přesvědčí? Čím ji zasáhne Vlastimil Pešek? Proč bude mezi nimi opět napětí? A co na návrh blízkých řekne samotný Cyril??

Lumír žehlí na všech frontách
Zatímco Pavla si bude spolu s Patricií plánovat víkend v Alpách a lov boháče Roberta, Nyklová s Růžou budou v pekařství zápasit s účetnictvím a objednávkami. Nyklová sice Pavle práci po Světlaně nabídla, ale ta už o ni nestojí. Jí bohatě stačí, že vyštípala Světlanu. Makat za pár šupů v pekařství přece není nic pro ni. A tak bude muset Lumír urychleně začít hasit další malér, aby matka s Růžou firmu během chvilky úplně nepoložily... Jak dopadne Lumírovo dnešní setkání se Světlanou? Přesvědčí ji k návratu? Zabere pak na Pavlu jeho kytice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.2.2012 - 2134. díl