Ulice 20.2.2012 - 2136. díl

Bulvár vyčenichá kdeco, zvláště když se jedná o vlivné podnikatele. Neunikne mu proto ani takové sousto, jako výlet manažerů polostátních podniků do Alp v doprovodu společnic. Dokonce je při jejich radovánkách u bazénu i vyfotí.

Jakmile Růža s Nyklovou otevřou dnešní Prásk, vyvalí oči z důlků. A Lumír? Ten se ihned dostane do varu. V jedné ze společnic v bikinách a se šampaňským v ruce pozná Pavlu. Ta se ze svého výletu vrátí až dnes ráno zjevně velmi spokojená. Slastný výraz jí ale dlouho nevydrží. Bude stačit jediný pohled do Prásku, aby zjistila, že je zle… Podaří se Pavle vybruslit i z tohoto maléru? Uvěří Lumír její historce o tlumočení? Co jí poradí Patricie? A jak vlastně Pavlin lov dopadne? Stane se pracháč Robert její novou kořistí?

Boris má strach o mámu
Libuška bude i nadále maskovat podlitinu na tváři, která se jí udělala po výprasku od Eliáše. Zatímco Eliáš se bude stále tvářit, jako by se nic nestalo, Libuška bude duchem mimo a zakřiknutá víc než kdy jindy. Proto ani nezaznamená, jak Eliáš u snídaně nadšeně líčí plány na svatební cestu. Atmosféra začne opět houstnout. Když do toho zavolá ještě i Kateřina a Libuška přizná, že rodině dosud o jejich svatbě neřekla, Eliáš opět vybouchne… Proč si bude Boris dělat o mámu starosti? S čím se svěří Frantovi? A s čím tátovi? Čím Eliáš dnes Libušku zase dostane?

Překvapení pro Martu
Libor se bude těšit na Martin návrat domů. Pokud půjde všechno dobře, za dva týdny ji ze sanatoria propustí. Amálie ale jeho nadšení sdílet nebude. Podle ní by měli dát spíš na rady Martina ošetřujícího lékaře. A ten by byl daleko raději, kdyby Marta ještě nějaký čas v sanatoriu zůstala… Proč bude Libor nervózní z dnešní společné terapie? Co si spolu s doktorem na Martu připraví? Jak to ona vezme? Co při terapii prozradí o Mikim? A čím Amálie překvapí právě Mikiho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.2.2012 - 2136. díl