Ulice 29.2.2012 - 2143. díl

Po Theině telefonátu už Kateřina nebude otálet. Sedne na první vlak z Francie a přijede do Ulice. Zatímco Thea ji brzy ráno bude čekat, pro Libušku a hlavně Eliáše bude její návštěva velkým překvapením.

Thee se Kateřina svěří, že tátovi zatím nic neřekla. Napřed chce sama omrknout situaci, protože se jí stále nezdá, že by právě Libuška se sebou nechala tak zametat. Jedno ale uzná. Eliáš byl pro Libušku vždycky bůh i dlouho poté, co ji kdysi opustil. O co větší radost bude mít z Kateřinina příjezdu Libuška, o to víc rozladí Eliáše. Zvláště po včerejším incidentu, kdy objevil Libuščiny neodeslané dopisy psané Kateřině. Před Kateřinou však bude dvornost sama... Co Kateřinu nejvíc překvapí? Jak proběhne její první návštěva Libušky? Proč Libuška zase vyjede na Theu? Čím vyrazí dech Kateřině? Co se Kateřina dozví od Borise? S čím se nakonec svěří Thee? Proč se Libuška dostane zase do úzkých?

Cyril taktik?
Jardovi bude dělat čím dál větší starost jeho práce. Založení firemní pobočky v Praze se ocitlo na mrtvém bodě. Původní místo mu vybouchlo a náhradu za něj se mu najít nepodařilo. Což se ani trochu nelíbí jeho šéfům. Zatímco Jarda bude hasit průšvih v práci, Miriam se soustředí na makrobiotickou stravu pro Cyrila. Zajde na konzultaci za doktorem Seidlem a samotnému Cyrilovi pak donese další nálož makrobiotik. Jeho reakce ji však více než zaskočí... Proč Jarda suše poznamená, že táta je opravdu taktik? Co všechno se dnes odehraje mezi Miriam a Cyrilem? A s čím se dnes zoufalá Miriam svěří Božence?

Liškovi: dusno kvůli lyžáku
Frantova třída se už chystá na lyžařský výcvik. Vyrazit by měla v pátek, a tak dnes přijdou Pavel s Kalinou žáky nainstruovat. Zároveň jim oznámí nepříjemnou novinku. K boudě se budou muset dostat po svých. Pouze lyže jim odveze rolba. Kalina navíc třídě neopomene důrazně připomenout zákaz cigaret a alkoholu, což se nebude ani trochu líbit Janičce a Michalovi... Proč bude u Franty doma dnes právě kvůli lyžáku zase husto? Proč se Franta pohádá s Ančou? Čím ho dostane Pavel? A čím Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.2.2012 - 2143. díl