Ulice 8.3.2012 - 2149. díl

Ingrid potřebuje sehnat další peníze, aby udržela salon nad vodou. Původ hodinek po otci, jež chce prodat starožitníkovi, ale sama doložit nedokáže. Včera udělala tu poslední věc, kterou kdy udělat chtěla. Zavolala matce o pomoc.

Libuše Šmídová překvapí dnes ráno Ingrid svým náhlým příjezdem. Pro Ingrid to bude poslední kapka, i když matka ji bude stále ujišťovat, že jí přijela pomoci. Místo toho ji ale začne nevědomky srážet na ještě hlubší dno. Kritika bytu, otázky týkající se Vasila. A jako zlatý hřeb ujištění, že je rozhodně proti tomu, aby Ingrid prodala dědictví po otci. Výměnu názorů ukončí Libuše Šmídová uraženým odchodem z bytu. Zamíří si to rovnou do pekařství za svými kámoškami Růžou a Nyklovou, aby se dozvěděla, co se to u Ingrid vlastně děje... Kde Ingrid sežene peníze na zbytek výplat a provoz kadeřnictví? Proč na ní Simona nenechá nit suchou? Co všechno se matka Ingrid dozví právě od Simony? A čím po svém návratu zaskočí Ingrid?

Amáliino podezření
Nemocný Miki se doma v posteli nudí. K panu Peškovi si zajde půjčit knížku, aby se aspoň nějak zabavil. Ten toho využije a nenápadně se poptá, co doma. Amálii potom ujistí, že u mladých je až na Mikiho chřipku všechno v nejlepším pořádku. Jenže ta mu na to neskočí. Tuší, že se v Liborově rodině něco děje. To jí nevědomky potvrdí i Libor, jakmile se ho zeptá na včerejší divadlo... S čím se večer svěří Amálie Vlastimilovi? Proč si bude dělat o Liborovu rodinu starosti? Co jí pan Pešek doporučí? A jak Libor pochodí s dnešním pozváním Marty na oběd? Proč bude muset Mikimu lhát?

Kateřina vs. Eliáš
Eliáš bude dávat Kateřině nepokrytě najevo, že v jeho domácnosti není vítána. Jenže Kateřina je daleko silnější soupeř než kdokoliv jiný a jen tak vystrnadit se nenechá. Jedovatě se Eliáše zeptá, jestli dá Libušce opušťák na oběd. Když s ní u Henryho osamí, pokusí se konečně prorazit bariéru jejího mlčení... Co všechno Libuška Kateřině prozradí? Čím Eliáše vytočí do nepříčetnosti? S čím se Eliáš pochlubí Márovi? A proč bude Libuška lhát Borisovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.3.2012 - 2149. díl