Ulice 12.3.2012 - 2151. díl

U Libušky by se dala atmosféra krájet. Dnes je den, kdy chce Eliáš odvézt svoji rodinu do Rakouska. Libuška si však stále bude stát za svým. Ona nikam nejede. Eliáš nasadí všechny možné páky, aby ji přesvědčil.

Eliáš nejprve zabrnká na Libuščinu mateřskou strunu. Kdo na Borise večer dohlédne, když on bude mít jednání a bude pracovně zaneprázdněný? Přestože se to Libušky hodně dotkne, neustoupí. Nehne s ní ani její syn. Tátovi se Boris omluví, že vážně dělal, co mohl. Všechno marné. Eliáš ho však ujistí, že večer odjedou všichni. Slíbí mu, že na mámu nasadí těžší kalibr… S čím Eliáš na Libušku vyrukuje? Zlomí ji? Opravdu s ním do Rakouska odjede? A co na to řeknou Kateřina s Theou, až se dozví, co chce Eliáš udělat?

Akty focené zamilovaným Cyrilem
Jarda bude opět nabitý optimismem. Zdá se, že založení pobočky mu přeci jen vyjde. Aby mu dobře dopadla zítřejší prezentace před šéfy, bude si chtít od Cyrila půjčit jeho staré fotky. V krabici s fotkami narazí i na obálku poeticky nazvanou Blanokřídlí. Tu mu Cyril okamžitě zabaví s tím, že její obsah ho nemusí zajímat. Do obálky totiž ukryl akty krásné mladé ženy… Co na Cyrilovy fotografie řekne Miriam? A co Cyril poradí Jardovi k jeho prezentaci?

Tereza a Vojta: společná noc
Tereza se bude těšit na večer, kdy konečně budou s Vojtou sami. Matěj si z ní zpočátku bude utahovat, jak se poskládají v jejím malém pokoji. Pak se ale ukáže jako opravdový brácha. Zajde za Štěpánem s prosbou, aby s Theou půjčili Tereze ložnici a pokud možno strávili dnešní noc někde jinde. Po chvíli přesvědčování se mu podaří nemožné. Tereza s Vojtou budou mít na dnešní večer a noc celý byt jen pro sebe. Jenže Vojta začne mít z blížící se romantické noci obavy… Z čeho bude mít Vojta strach? S čím se svěří Matějovi? Jak Vojtova a Terezina společná noc dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.3.2012 - 2151. díl