Ulice 15.3.2012 - 2154. díl

Lumíra vzbudí brzy ráno telefonát Denisy Mastné. Zatímco Lumír se bude v jeho průběhu dostávat do varu, vedle něj ležící Pavla se bude snažit být neviditelná. Předmětem hovoru bude dnešní vydání Prásku – s Pavlou na titulní straně.

Včera to vypadalo, že Pavla blížící se malér zažehnala. Dnes se ale do ní pustí Nyklová i s Lumírem. Nyklová dokonce kvůli článku v Prásku zavře i své pekařství, aby nemusela mezi lidi. Pavla si však bude stát za svým. Všechno, co píšou, jsou jen lži. Špinavá kampaň, aby ji zostudili. Jenže Nyklová se dnes jen tak oblafnout nenechá… Přesvědčí Pavla Nyklovou s Lumírem, že je i v tomto maléru nevinně? Co všechno pro to udělá? Co si o článku v Prásku myslí Denisa Mastná? A co poradí Lumírovi Miller?

Mikiho návrh
Amálie s Vlastimilem si budou dělat starosti kvůli krizi v rodině Libora. Podle Vlastimila by se měli Libor s Martou snažit manželství zachránit. Amálie tak radikální nebude. Martu chápe, protože si něčím podobným sama prošla. Oba se ale shodnou na jednom. Mladí by to měli co nejdříve říct Mikimu. Ale právě to Libor nechce. Stále věří, že Martu přesvědčí, aby si rozvod rozmyslela… Jak ji chce přesvědčit? Proč zachmuří Karolínu? A jak Marta s Liborem zareagují na Mikiho návrh víkendu na horách?

Poslední kapka pro Ingrid
Matka Ingrid už toho bude mít dost. Dceru dopoledne vzbudí s tím, že odjíždí do Málkova. Hned jí také vyčte její chování a nevděk. Zároveň jedním dechem dodá, že půjčené peníze bude chtít zpět. Přestože již bude sbalená a na odchodu, bude doufat, že ji Ingrid zastaví. Ta ale bude mít opět kocovinu a matčiny řeči budou to poslední, co by chtěla poslouchat. Jenže Šmídová nebude sama, komu začne docházet trpělivost. V salonu vybouchne přepracovaná Simona, jen co do něj Ingrid vkročí… Sežene dnes Ingrid konečně záskok za Romanu? Na čem se domluví s barmanem z baru, kam Vasil chodíval? S kým se Ingrid konečně setká? A co ji dorazí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.3.2012 - 2154. díl