Ulice 16.3.2012 - 2155. díl

Opilá a zhrzená Ingrid vytloukala v noci klín klínem. Aby vyhnala z hlavy Vasila, strávila noc s barmanem z baru, do kterého Vasil s Vlčákem chodíval. Pokračování ani ranní kávy se ale barman od ní nedočká. Ingrid mu pouze zaplatí svoji útratu a pošle ho pryč.

Zatímco Ingrid se bude po náročné noci vzpamatovávat, Simona bude v jednom kole a pořádně zuřit. Záskok stále nikde. Aby zvládla všechny objednané kadeřnice, bude jí muset pomáhat už i Jitka. Na Ingrid bude naštvaná také Světlana. Donese jí číslo svého účtu, kam jí má poslat půjčené peníze. Víc s ní už řešit nebude chtít. Ingrid se jí ale za včerejšek omluví a slíbí jí, že odteď už bude všechno jinak... Co všechno se u Ingrid změní? Jak se to dotkne salonu? A jak Simony s Jitkou? Proč dostane Simona okamžitou výpověď? A co se nebude zdát ani Světlaně, která Ingrid fandí?

Libor na vedlejší koleji
Miki s Martou se budou od rána těšit na společné hory. Když o nich řekne Marta Liborovi, bude chtít jet s nimi. To Marta odmítne s poukazem na jeho hlídání Adama. Zklamaný Libor nakonec kapituluje. Dokonce Martě nabídne kondiční jízdu, aby cestu do Alp bez problémů zvládla. Amálie i pan Pešek si budou dělat o Liborovu rodinu stále starost. Vlastimil dokonce v kabinetě začne Martě rozvod jemně vymlouvat... Jak Marta na domluvu pana Peška zareaguje? Jak se k Martinu nápadu strávit víkend jen s Mikim a Míšou postaví Amálie? Proč bude nakonec Adama hlídat ona? Čím Libora nepříjemně překvapí? A proč se na něj naštve Marta?

Pavlova marná snaha
Pavel přinese velký nákup ve chvíli, kdy se bude Anča nešťastně probírat složenkami. O to víc ji jeho nákup zaskočí. Podle ní úplně zbytečně utracené peníze. Pavel se ale nedá. Chce jí ulehčit práci. A také odmítá šetřit na potravinách pro děti. Vzápětí jí nadšeně vylíčí i hlavní klad zakoupených cereálií – možnost vyhrát mikroskop. Později Pavel dostane Anču znovu, tentokrát kvůli Frantovi... Čím Pavel Anču naštve? Co se vzápětí dozví od Tomáše? Čím ho Tomáš nahlodá? Proč dnes Bedřich od Anči doslova uteče? Co jí nabídne? A co na to Pavel?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.3.2012 - 2155. díl