Ulice 20.3.2012 - 2157. díl

Gelovým mraveništěm udělal Pavel Emě obrovskou radost. Mravenci se okamžitě stali středem jejího zájmu. Před odchodem do školy se s nimi Ema zajde dokonce i rozloučit. Potěšený Pavel navrhne Anče, že by Emě založil spoření.

Rád by byl součástí rodiny. Proto mu přijde normální, že když Bedřich spoří Frantovi, on bude spořit Emě. Anču tím ale dost zaskočí. Bude v tom vidět spíš jen gesto. Tím se však Pavla nepříjemně dotkne. A protože bude Anča spěchat do práce, slíbí mu, že to spolu proberou večer. O něco později Pavel překvapí také Kalinu. Ten v kabinetu vyslechne jeho telefonický rozhovor s profesorem Zahradilem, který ho bude přemlouvat, aby se přidal k jejich expedici v Peru. Kalina začne Pavla hned nabádat, aby neváhal ani minutu... Jak se Pavel rozhodne? Odjede přeci jen do Peru na expedici? A co odpoví Anče, která na něj udeří, že jí lže? Co všechno se semele, že Pavel za sebou nakonec práskne dveřmi? Proč bude Anče líto Bedřicha? A proč ho Pavel začne v noci hledat?

Markétino tajemství
Simona se Jitce svěří s pocitem, že zkrotla. Uvědomila si to po včerejší debatě s Markétou, která jí promlouvala do duše kvůli situaci v kadeřnictví. Markéta Simonu nakopla natolik, že se rozhodne zajít za Ingrid, aby si v klidu řekla o to, co jí patří – o odměnu za dvojnásobné nasazení v salonu... Jak Simona u Ingrid pochodí? Přesvědčí ji, aby jí odměnu vyplatila? A v jakém průšvihu lítá Markéta? S čím se svěří Eddiemu? Proč se nevybíravě pustí do Jiřího a zasáhne ho na hodně citlivém místě?

Cyrilova nabídka
Cyril se dnes svěří svému lékaři, že kromě náplasti na bolest má i náplast duševní v podobě péče jeho bývalé manželky. Dokonce uzná, že měl lékař pravdu, když ho nabádal, aby svým blízkým o nemoci řekl. Ten mu ale skvělou náladu přeci jen trochu zkalí. Bude ho varovat před přílišným optimismem, jenž vyvolává víra v alternativní medicínu. Cyrilovo zklamání se už vzápětí podepíše i na jeho přístupu k další inovaci, kterou se u nich bude snažit Miriam zavést... Jak na jeho ironické poznámky zareaguje Miriam? Čím ji Cyril nadobro zaskočí? A čím ona jeho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.3.2012 - 2157. díl