Ulice 23.3.2012 - 2160. díl

Pro Lumíra to byl šok. Pavle tolik věřil, ale ona mu celou dobu lhala do očí. Včera ji s pořádným křikem vyrazil z bytu. Dozvěděl se, že si vydělávala vlastním tělem a coby bordelmamá dluží dvě stě tisíc za pronájem luxusního bytu, který sloužil jako bordel.

Dnes bude Pavlina bouřlivého vyhazovu od Lumíra plná Ulice. Růža, detailně informovaná od zákaznic, z toho bude mít oči navrch hlavy. Zato Vilma Nyklová, když konečně dorazí do pekařství, nebude mít o ničem ani tušení. Jakmile jí Růža barvitě vylíčí, co všechno se u Lumíra včera odehrálo, ihned vystřelí do synova bytu. Tam na ni bude čekat spoušť a Lumír v bezvědomí na podlaze. Vyděšená Nyklová ho začne ihned křísit a modlit se, aby se z toho dostal... Co na Lumírův rozchod s Pavlou řeknou na radnici? Proč se k němu domů vypraví Světlana? Jak dopadne její setkání s Nyklovou? A jak Lumírova dnešní schůzka s Pavlou?

Terezino rande pod dohledem
Tereza se po dlouhé době opět uvidí s Vojtou. Přestože jí jeho matka před dvěma týdny zakázala se s ním vídat, Vojta nakonec rodiče přesvědčil. Jenže po zkušenostech, které Kalichovi s Terezou mají, už nenechají nic náhodě. Terezina schůzka s Vojtou se odehraje pod bedlivým dohledem Vojtovy matky. Ještě před tím se ale Matěj pustí do vyřešení problému zvaného nemohoucí otec s pravou rukou v sádře. Tátu přesvědčí, aby se nastěhoval k nim do studentského bytu. Díky tomu se Tomáš dozví o Terezině schůzce, na kterou neprodleně vyrazí... Proč se Tomáš za Terezou rozjede? Jak dopadne jeho setkání s matkou Vojty? A čím Terezu opravdu překvapí?

Libor chce být s rodinou
Po horách další výlet ve třech. Miki s Míšou a Martou se chystají vyrazit k rodičům Marty do Havlíčkova Brodu. Míše bude divné, proč s nimi ani tentokrát nejede Mikiho táta. Miki v tom však žádný problém vidět nebude. Zase hlídá Adama. Podle něj je u nich doma všechno v naprosté pohodě. Rodiče se nehádají, není proč se znepokojovat. Přesto mu to nedá a mámy se zeptá, jestli by s nimi táta přeci jen nemohl jet... Co mu Marta odpoví? Jak se na jejich výlet do Brodu dívá Libor? Čím překvapí Karolínu? A čím Amálii? Proč si o něj bude Amálie dělat starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.3.2012 - 2160. díl