Ulice 3.4.2012 - 2167. díl

Zamilovaný Matěj naprosto propadl snaze najít svou tajemnou neznámou, kterou si chce vzít, mít s ní pět dětí a strávit zbytek života. Štěpán se na jeho úlet bude dívat dost skepticky. Podle něj to Matěje zase brzy přejde.

Zato Thea Matějovi fandí. Dokonce by mu i ráda nějak pomohla, jen neví jak. Navíc jí to přijde i zajímavé téma na reportáž. Jak najít někoho, koho člověk viděl jen jednou v životě a nic o něm neví? Štěpán poradí, aby zkusili internet, inzeráty v novinách nebo letáčky. Thee slíbí, že to spolu proberou ještě odpoledne, až se vrátí z workshopu pořádaného reklamkou, se kterou příležitostně spolupracuje. Samotný Matěj bude oproti včerejšku hodně přešlý. Nejraději by prospal celý den, aby se mu o jeho neznámé krásce alespoň zdálo, když už ji nemůže najít. Naději mu dá vzápětí právě Štěpán. Z akce se vrátí s bezvadným nápadem, jak Matějovi pomoci. Zkusí virál! A reklamu na Matěje natočí hned teď... Co na to Matěj a ostatní spolubydlící? Jak by taková reklama na Matěje měla vypadat? Bude mít úspěch?

Cyrilovo první přáni
Jiskření mezi Miriam a Cyrilem by si všiml i slepý, natož jejich syn Jarda. Jen co rodiče uvidí ráno u stolu, neodpustí si jemné rýpnutí. Miriam ho však zchladí zmínkou o Velikonocích, jež Jarda naprosto vypustil. Hned proto zavolá Lence, jestli za nimi i s Mirinkou přijede. Potom už bude spěchat na schůzku s klientem. Cyril po jeho odchodu ihned pookřeje. S Miriam mají celý byt až do večera pouze pro sebe. Jenže Miriam bude muset zchladit i jeho. Musí do školy... Co všechno se bude dít u Hejlových po návratu Miriam domů? Jaký trapas budou o něco později řešit? S čím se Cyril svěří Miriam? A jak Jarda pochodí u Lenky s návrhem Velikonoc v Praze?

Pavlova náhrada za Peru
Tomáš se nevzdává. I dnes bude přesvědčovat Pavla, aby nezahazoval životní šanci a odletěl na expedici do Peru. Pavel však bude i nadále zatvrzele odmítat kvůli rodině, zejména problémům Franty ve škole. Samotný Franta bude po včerejšku přistupovat k přijímačkám z matematiky ještě zodpovědněji než doposud. Nejen že se učí s Pavlem. Dnes se dokonce bude učit místo kytary i s tátou... Jak Bedřichovi půjde Frantova matematika? Proč bude Frantu učení s ním dokonce i bavit? Jakou náhradu si Pavel vymyslí za Peru na Velikonoce? Co na to řeknou Anča, Ema a Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.4.2012 - 2167. díl