Ulice 5.4.2012 - 2169. díl

Pavla budou ráno trápit pochybnosti. Co když ho ředitelka školy tak narychlo do Peru nepustí? Přesto bude rozhodnutý odletět, i kdyby to mělo být za cenu výpovědi.

Ředitelka Puklická se pokusí vyjít Pavlovi maximálně vstříc. Jen ho požádá, aby svůj odlet o týden odložil. Ze dne na den, navíc o prázdninách, za něj prostě náhradu nesežene. Jenže odložení Pavlova odletu nebude možné... Bude muset Pavel prekérní situaci opravdu vyřešit výpovědí? Co mu poradí Kalina? Čím pak překvapí Puklickou? A čím ji zaskočí samotný Pavel?

Miki se dozvídá o rozvodu
Libor před necelým týdnem souhlasil s rozvodem. Od té doby se však u Seidlových nic nezměnilo. Marta proto manžela u snídaně požádá, aby to řekli co nejdříve alespoň Mikimu. Domluví se, že to udělají dnes odpoledne i s tím rizikem, že mu zkazí celé prázdniny. Jenže trávit odpoledne a večer s rodiči bude to poslední, po čem by Miki toužil. Na tátu bude stále naštvaný, navíc už bude mít i svůj program. Rodiče však budou nekompromisní. Nařídí mu, aby byl na večeři doma. Když už se Miki nebude moci z rodinné večeře vykroutit, požádá aspoň Míšu, aby na ni šla s ním... Přijme Míša Mikiho pozvání? Čím ho potěší? Co nebudou chtít nikomu prozradit? A jak dopadne rodinná večeře u Seidlových? Jak Miki zareaguje na zprávu o rozvodu rodičů?

Lumírova večeře
Miller se už bude vidět v Moskvě na postu šéfa Českého domu. Dnes dopoledne si na ministerstvo vyrazí pro své jmenování, které bude považovat jen za formalitu. Lumír se zatím bude na radnici mořit s žádostmi o dotace a granty, které by měli zítra odevzdat. V myšlenkách ale bude spíš u dnešní večeře se Světlanou a Millerem, na níž by rád zakopal válečnou sekeru a přesvědčil je, aby nikam neodjížděli... S jakou se Miller z ministerstva vrátí? A jak dopadne Lumírova večeře? Podaří se mu Světlanu s Millerem přemluvit, aby se na Moskvu vykašlali a zůstali tady? Jakou nabídku jim učiní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.4.2012 - 2169. díl