Ulice 11.4.2012 - 2173. díl

Karolína se konečně vrátí domů z nemocnice. A hned zaregistruje, že se s Liborem něco děje. Ten jí přizná, že se s ním Marta rozvádí a že má za sebou dost náročné období. Karolínu Liborova novinka zaskočí, protože si myslela, že s Martou krizi překonali.

Zaskočená dnes bude i Marta. Zavolají jí totiž její rodiče, že jsou na cestě do Prahy. Navíc pro ni mají i zásadní návrh. Martu jejich nečekaná návštěva dost rozhodí. Vzhledem k tomu, jaká situace u nich doma nyní panuje, se bude jejich příjezdu docela obávat. Jednak se bude muset domluvit s Mikim, aby se babičce s dědou věnoval, a jednak bude muset varovat Libora... Podaří se Martě přimět Mikiho, aby byl doma, až její rodiče přijedou? Co všechno o krizi v rodině rodiče Marty vědí? Proč se doma i přes Martino varování objeví Libor? A jak jeho setkání s tchyní a tchánem dopadne?

Lenko, zůstaňte tu
Lenka ráno Jardovi potvrdí, že se s Mirinkou vracejí do Mnichova. Jenže ten tam s nimi nyní nebude moci odjet nejen kvůli rodičům, ale hlavně kvůli své práci. Jakmile ho Lenka začne přesvědčovat k návratu do Mnichova, atmosféra opět zhoustne. Lenčino rozladění zaregistrují i Miriam s Cyrilem. Když zjistí, že se Lenka chystá k odjezdu do Mnichova, Miriam ji poprosí, aby se za ní ještě zastavila ve škole... Proč chce Miriam mluvit s Lenkou o samotě? Nakolik k sobě budou upřímné? Co Lenku trápí nejvíc? A co Jardu? Najdou opět společnou řeč? A čím je překvapí Cyril?

Ingrid chce prosperitu
Ingrid by se už ráda zbavila starosti o salon a delegovala ji cele na Jitku. Dnes po ní bude chtít, aby jí předložila konstruktivní řešení věcí, které jí v salonu vadí, i návrhy, jak zvýšit tržby. Jitka se však ohradí. Dokud pomáhá Simoně s jejími zákaznicemi, nemá na vymýšlení nových koncepcí čas. Ingrid její argument uzná. Ovšem už záhy ji překvapí rozhodnutím, které Jitce vyrazí dech... Proč Ingrid Jitce navrhne vyhození Simony? Co jí na to Jitka odpoví? Prosadí si vůči šéfové svůj záměr?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.4.2012 - 2173. díl