Ulice 12.4.2012 - 2174. díl

Opilý Libor včera vytuhnul u Karolíny v obýváku na pohovce. Ráno ho Karolína vzbudí a s nadhledem okomentuje jeho stav. Zároveň o něj bude mít starost, protože v takovém stavu ho ještě nezažila. Liborovi ale moc do řeči nebude nejen kvůli obrovské kocovině. Pouze jí přizná, že se pohádal s rodiči Marty.

Do ordinace dorazí Libor úplně hotový. Amálii bude přirozeně zajímat, kde strávil noc. A velmi se podiví, když jí Libor odpoví, že u Karolíny – ve vší počestnosti. Pořádně přejetá bude po včerejším konfliktu také Marta. Mikimu řekne o hádce i jejích následcích. Rozčílený děda si musel vzít léky na uklidnění. Zatímco Miki si bude dělat starost o mámu, Marta bude mít nemenší obavy o své rodiče. Jak tohle všechno zvládnou oni? Čím ji rodiče překvapí? Jak dopadne dnešní setkání Libora a Marty? Jak Marta přijme fakt, že Libor strávil noc u Karolíny? A s čím se Karolína svěří kamarádce Zdeně?

Jitčin boj v salonu
Simona i Jitka na to čekaly jako na smilování. Do práce se konečně vrátí Romana. Volno si totiž nedobrovolně prodloužila hnisavou angínou. Jakmile se ale dozví o změnách v salonu, úsměv jí zmrzne na rtech. Jedovatě poznamená, že jí šéfování nikdo nenabídl. Jitka jí bude marně vysvětlovat, jak narychlo se změny v salonu udály a že to Ingrid nabídla rovnou jí. Naštvaná Romana tohle jen tak neskousne. A trable začnou Jitce i se Simonou, kterou bude chtít poslat na kadeřnický kurz. Simony se právě tohle nebývale dotkne… Podaří se Jitce vysvětlit Simoně, proč jí kurz nabízí? Co na to řekne Romana? A jak bude situaci v salonu vnímat samotná Jitka?

Hložánek na koberečku
Miller přijde pozvat Lumíra na svůj večírek na rozloučenou. Lumír však bude stále dotčený kvůli tomu, co mu řekl před týdnem. K překvapení Mastné pozvání odmítne. Místo vysvětlování se hned zaboří do podmínek výběrového řízení na rekonstrukci autobusového nádraží. A to, co se dočte, se mu nebude ani trochu líbit… Proč bude Lumír zuřit? Proč si kvůli podmínkám výběrového řízení podá Hložánka? Co vymyslí Mastný? A čím Miller překvapí Světlanu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.4.2012 - 2174. díl