Ulice 13.4.2012 - 2175. díl

Napjaté vztahy se Simonou a Romanou budou Jitku mrzet. Dokonce kvůli nim nebude moci ani pořádně spát. Hlavou jí poběží dilema, zda dát přednost šéfování nebo kamarádství s holkami. Obojí zjevně spojit nejde. Olda ji však povzbudí. Podle něj dělá Jitka svou práci skvěle a na uraženou pýchu by se měla vykašlat.

V salonu se pak Jitka ocitne ve dvojích kleštích. Na jedné straně Ingrid, jež přijde s dalšími škrty, které by se dotkly i Romany a Simony. Na druhé straně naštvané holky, jež jí budou dávat ostentativně najevo, co si o ní myslí. Když se dotčená Simona do Jitky zase pustí kvůli kurzu, Jitce rupnou nervy. Simona i Romana budou jen zírat, jakou dokáže být šéfovou... Co se Simona od Jitky dozví? Čím ji Jitka zaskočí? A čím Romanu? Prolomí se mezi nimi ledy, nebo situace v salonu ještě více zhoustne? Dá Jitka na rady Ingrid?

Millerovy dobré rady
Hložánek s Mastným se i nadále budou snažit protlačit zakázku na rekonstrukci autobusového nádraží Vestavinvestu. Dokonce požádají o pomoc také Millera, jenž má podle nich na Lumíra stále velký vliv. Pomoc samozřejmě nebudou chtít zadarmo. Jejich schůzku přeruší příchod Mastné, které bude trio ihned podezřelé. Když navíc Miller začne přemlouvat Lumíra, aby přišel na jeho rozlučku, bude jí jasné, odkud vítr vane. A pro jistotu bude Lumíra hned varovat... Jak Millerova rozlučka proběhne? Jak dopadne Lumírovo setkání se Světlanou? Jaké dobré rady dostane Lumír od svého loučícího se poradce Millera? A proč se Světlana na Millera naštve?

Matějův tajný spojenec
Tereza se bude balit na čtrnáctidenní plenér. Štěpánovi se svěří, že si docela ráda odpočine od Matějova vyšilování. Bude věřit, že se Matěj za tu dobu srovná a pustí svoji krásnou neznámou z hlavy. Štěpán bude sice skeptický, jenže Matěj mu vzápětí potvrdí Terezina slova. Požádá ho, aby smazal jeho webovky a video stáhl. Jakmile však Matěj dorazí do Coolny, zjistí, že má tajemného spojence... Opravdu Matěj své pátrání vzdá? Anebo přijme hru tajemného spojence? Co si o tom budou myslet Eddie s Terezou? A co všechny tři opravdu překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.4.2012 - 2175. díl