Ulice 16.4.2012 - 2176. díl

Lumír se snaží být lepším. Na radnici bojuje proti korupci, v soukromí zase se svými kilogramy. Vilma Nyklová se upřímně zhrozí, když svého syna ráno nachytá, jak chroupe mrkev. Ona mu totiž donese ke snídani čerstvě upečené šátečky.

Lumír si šátečky od matky sice vezme, na radnici jimi ale hbitě pohostí Denisu Mastnou. Ta na oplátku ocení jeho úsilí dodržovat zdravý životní styl. Vzápětí se však zachmuří. Lumír si znovu prostuduje Hložánkem navržené podmínky výběrového řízení na rekonstrukci autobusového nádraží a dá mu za pravdu. Millerovy páteční argumenty zjevně zabraly. Denisa však ihned přispěchá s protiargumenty. Lumíra upozorní na problémy, které mají s Vestavinvestem jiné městské části… Budou argumenty Denisy pádnější než ty Millerovy? Proč Mastný s Hložánkem narychlo svolají poradu právě s Millerem? A jakými argumenty překvapí Lumíra Mastný? Jak se Lumír nakonec rozhodne?

Matějovo pátrání pokračuje, hledá se Kristýna Haklová
Štěpán s Theou si hezkých chvilek po ránu tentokrát moc neužijí. Nedočkavý Matěj jim do nich vpadne a vytáhne Theu z postele, aby pokračovali v pátrání po jeho krásné neznámé Kristýně Haklové. Zatímco s Theou Matěj sjížděl sociální sítě, s tátou to vzal později přes vyhledávač. Sítem nakonec prošly tři možné adeptky – finanční poradkyně, rehabilitační sestra a studentka vysoké školy… Jak ale zjistit, jestli jedna z nich je opravdu ta pravá? Proč pošle Štěpán Matěje znovu do háje? Jak Štěpánovi dopadne dnešní přijímací pohovor? A čím ho zaskočí Thea?

Co je s Emou?
Emě dnes ráno nebude moc dobře, a tak ji Anča nechá doma, aby se vyležela. Jenže Emě se během dne ještě více přitíží. Jen co Franta přijde ze školy domů, okamžitě Anče zavolá, aby přijela. Richard vyděšené Anče nabídne, že ji domů ihned odveze. A odtud budou pokračovat rovnou do nemocnice… Co je s Emou? Jak moc vážné to s ní je? Proč bude Bedřich na Anču naštvaný? A čím překvapí Frantu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.4.2012 - 2176. díl