Ulice 17.4.2012 - 2177. díl

Bedřich si i nadále dělá velké starosti o Emu. Zároveň bude mít obrovský vztek kvůli své bezmoci. Cítí, jak se mu rodina vzdaluje, jak s ním Anča už nepočítá. Jenže on o své děti v žádném případě přijít nechce.

Ve chvíli, kdy Anča Bedřichovi zavolá, že je s Emou dnes pustí z nemocnice domů, všeho nechá a rozjede se za nimi. Zatímco Ema bude šťastná, že je táta s ní, Anča z toho zjevně velkou radost mít nebude. Bedřicha ujistí, že se o Emu zvládne bez problémů postarat sama... Opravdu tomu tak bude? Přesvědčí Bedřich Anču, aby ho u nemocné dcery nechala? Proč se chce Anča obejít bez Bedřicha? Co dnes bude Bedřicha drásat? A jak na novinky doma zareaguje Pavel?

Tři Kristýny – která z nich je ta pravá?
Matěj hoří netrpělivostí. Už jen krůček ho dělí od nalezení krásné neznámé. Dnes se vše rozhodne. Táta by se měl setkat s rehabilitační sestrou, Štěpán a Thea s finanční poradkyní, Eddie se studentkou chovatelství. Která z nich to bude? Anebo si s ním jeho tajemná kráska hraje coby Medvídek Pú? Identita tří Kristýn Haklových bude odhalena právě dnes! Nervózní Matěj by se svými zvědy rád probral i taktiku kontaktáže, ale Štěpán ho odkáže do patřičných mezí. Daleko víc než Matějovo romantické vyšilování ho bude zajímat rada, jak si u They vyžehlit včerejší zapomnětlivost a vynahradit jí prošvihnuté výročí... Jak dopadne Tomášova první rehabilitace? Čím zaskočí Matěje Eddie? S čím ani ve snu nepočítal? A jak pochodí Thea se Štěpánem na schůzce s finanční poradkyní? Čím Matěj Štěpána zase dostane?

Jak pomoci Cyrilovi?
Miriam doprovodí Cyrila do nemocnice na kontrolu. Jen co Cyril opustí ordinaci, ustaraně se ho zeptá na výsledky. Vnímá, že Cyrilovi je den ode dne hůř, a ráda by mu nějak pomohla. Dokonce si bude chtít sama promluvit s jeho ošetřujícím lékařem. To jí Cyril rozmluví. Ujistí ji, že je to zbytečné. Jenže po příchodu domů se mu opět přitíží. Miriam proto na radu Marty zajde za Amálií, aby se s ní poradila, jak Cyrilovi ulevit od bolestí... Čím Amálie Miriam zaskočí? Přijme její nestandardní řešení? A čím Miriam překvapí Jardu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.4.2012 - 2177. díl