Ulice 19.4.2012 - 2179. díl

Miriam připraví hned ráno Cyrilovi speciální čaj, aby se mu ulevilo. Rozpustí v něm lžičku konopného másla, které vyrobily s Boženou Puklickou podle speciálního receptu. Cyril po včerejším posezení s Jardou očividně pookřeje. Zato Jarda bude hodně přešlý.

Jarda rodičům oznámí, že dnes odjede do Mnichova, aby šéfům sdělil nepříjemnou novinu – otevření pražské pobočky se do června zřejmě nestihne. Hlavním důvodem jeho odjezdu však bude vlastní rodina. Lenka i Mirinka mu už hodně chybí. Jenže než si vše zařídí, nečekaně dorazí z Mnichova do Prahy Lenka s Mirinkou. Jejich první kroky však nepovedou za Jardou, nýbrž do školy za Miriam... Proč bude chtít Lenka nejdříve mluvit s Miriam? Jaké zprávy přivezla z Mnichova? Čím překvapí Jardu? A bude na Cyrila zabírat přírodní medicína?

Lídin výbuch
Jitka se stará o prosperitu salonu po všech stránkách. Se Simonou založí jeho profil na sociální síti, aby se o něm dozvědělo více lidí. A hned tam připíšou také zprávu, že hledají modelky pro kadeřnice na víkendový kurz. Daleko více než salon bude ale Jitku zajímat rodinná večeře, na které se po dlouhé době sejdou s Lídou, Honzou i Monikou. K jejímu velkému údivu však Lída dorazí bez Honzy... Co se u Lídy doma děje? Proč si o ni budou dělat všichni Farští starost? Jak posezení Farských dopadne? Čím zaskočí Oldu Honza?

Mastný vyhrožuje
Nyklovou bude trápit Lumír. Růže si postěžuje, že to s ním jde z kopce. Nechce jíst, pořád někde bloumá, takového ho prostě nezná. Růžu hned napadne, jestli Lumír netrpí depresemi. Tím nažene Nyklové pořádný strach. Na Lumíra si dnes ovšem vzpomene i Světlana... Proč? Proč se nepohodne s Millerem? A proč bude Mastný vyhrožovat své manželce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.4.2012 - 2179. díl