Ulice 23.4.2012 - 2181. díl

Thea se Štěpánem se dnes mají sejít se svou finanční poradkyní – Matějovou Kristýnou. Matěj by byl nejraději u toho. Bude ale respektovat jejich přání, že s ní chtějí jednat sami.

Předá jim proto pro ni pouze pozvánku na svou zítřejší narozeninovou party, kterou pro tento účel speciálně vyrobil. Jenže nakonec mu to stejně nedá. Bude stačit jedno Eddieho rýpnutí, aby své sliby přehodnotil a zamířil do stejného lokálu jako Štěpán s Theou a Kristýnou… Jak tohle setkání dopadne? Co na Matějovu přítomnost u Henryho řeknou Thea se Štěpánem? Pozvou Kristýnu na jeho party?

Miki volí mezi rodiči
Libor s Martou ráno zaskočí Mikiho požadavkem přímo na tělo. Bude se muset rozhodnout, se kterým z nich by chtěl po rozvodu bydlet. Bez toho se nyní při vyřizování všech náležitostí souvisejících s podáním žádosti o rozvod nepohnou z místa. Miki by byl ale nejraději, kdyby ho všeho, co se rozvodu týká, ušetřili. A hlavně podobných voleb. Jejich přání ho proto hodně zasáhne. A jeho následná reakce zase Martu. Jen co Libor odejde do ordinace, Miki se i se snídaní rychle uklidí do svého pokoje. Marta však o syna nebude chtít přijít. Ještě před odchodem do školy mu proto řekne, že by byla moc ráda, kdyby po rozvodu zůstal s ní… Co na to Miki? Pro kterého z rodičů se rozhodne? Podle jakých kritérií bude mezi nimi volit? Jak rodiče jeho rozhodnutí přijmou? A čím ho máma ještě překvapí?

Lumír boduje
Lumír nepolevuje ve snaze shodit přebytečné kilogramy ani v boji proti korupci na radnici. Obojí ocení Denisa Mastná. Zároveň bude Lumíra varovat před manželem. Jakmile mu chce někdo zkřížit cestu, jde proti němu. Lumír se ale odradit nenechá. A za svým si půjde také Miller. Světlaně oznámí, že má zájemce o pronájem jejich bytu – sezonní ukrajinské dělníky. Tím ji rozčílí dvojnásob. Nejen že se s Lumírem zatím na ničem nedomluvil, navíc chce podporovat bosse, kteří dřou z obyčejných lidí kůži. Do jednání s Lumírem se však Millerovi stále nebude chtít… Jak nakonec problém s bytem vyřeší? Čím Světlana překvapí Lumíra? Čím on ji? A čím Lumíra dostane jeho matka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.4.2012 - 2181. díl