Ulice 25.4.2012 - 2183. díl

Anča bude v práci pořádně nevyspalá. Zvědavé Zuzaně vylíčí, jak Ema včera řádila a jak nakonec skončila kvůli Frantově zrušené posteli v té její. Zuzana jí hned nabídne, že se o děti odpoledne postará, aby si Anča aspoň trochu odpočinula.

Anča ale nebude mít volno ani po práci. Chystají se k ní Bedřich s Hrihorijem, aby Frantovu rozbitou postel opravili. Anča ale moc velkou radost z další Bedřichovy návštěvy mít nebude. A to ještě netuší, co na ni a na Bedřicha narafičí Hrihorij, který by byl rád, kdyby se ti dva k sobě vrátili... Co na Hrihorijovu boudu řekne Bedřich? Co Anča? Vyříkají si konečně, jak to mezi nimi je? A kdo tentokrát povzbudí Frantu nervózního z přijímaček na gymnázium?

Miki a Míša: první sex
Miki se ráno nečekaně objeví u táty, aby zjistil, co má dnes odpoledne v plánu. Hbitě si najde i důvod – potřeboval by pomoc s referátem. Zatímco Libora bude mrzet, že právě dnes musí hlídat Adama, Miki bude šťastný jako blecha. Byt mají na celé odpoledne s Míšou jen pro sebe. Ve škole ti dva hned začnou plánovat, co všechno spolu podniknou... Opravdu dnes Mikiho a Míšu nikdo a nic nevyruší? Jak dopadne jejich příprava čokoládového fondue? S čím se Marta svěří svému lékaři? Čím ji překvapí Miki? A proč bude Libor jenom žasnout, až Mikimu přijde pomoct s jeho referátem?

Mastného hry
Mastný bude před dnešním zasedáním rady hodně nervózní. Hložánek ho však ujistí, že není proč. Výběrové řízení sice projeli, ovšem zakázku na rekonstrukci autobusového nádraží Vestavinvestu stejně přiklepnou. Jednoduše nabídne nejnižší cenu ze všech. Mastného ale tentokrát neuklidní. Ve hře dnes bude mít také vlastní zájmy... Jak zasedání rady dopadne tentokrát? Podaří se Mastnému a Hložánkovi obelstít Lumíra? Co dnes nepříjemně zaskočí Světlanu? A kdo a čím překvapí Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.4.2012 - 2183. díl