Ulice 26.4.2012 - 2184. díl

Pro Frantu nastává Den D, den přijímacích zkoušek na gymnázium. Ještě před školou ho budou povzbuzovat všichni jeho blízcí – máma, Anča i Bedřich. Jenže jakmile je mine Kalina, Frantovy nervy opět začnou pracovat na plné obrátky.

Nervozita bude panovat i ve třídě. Když Jana spatří Michalovy taháky, hned ho bude před Kalinou varovat. Franta si zase všimne holky, která bude pomalu na sesypání. A bude hůř. Jen co Kalina vstoupí do třídy, začne studentům nahánět hrůzu. Nejprve pečlivě zkontroluje lavice, potom všechny upozorní na přísný zákaz opouštění třídy během písemky. A pak už odstartuje samotný test. Ten ale v klidu rozhodně neproběhne. Již po několika minutách se Kalina oboří na Frantu, jenž si bude více než písemky všímat neznámé holky ve vedlejší lavici… Co všechno se během testu z matematiky ve třídě stane? Proč Franta ze třídy odejde i s onou holkou? Jak jeho přijímačky na gymnázium dopadnou?

Millerův kšeft
Pavel Miller se opět objeví na radnici. Tentokrát nepůjde za Lumírem, nýbrž za Mastným a Hložánkem. Nabídne jim kšeft, jaký se neodmítá. Velmi výhodný nákup vládní vily na Hradčanech, na němž by všichni tři mohli pohádkově zbohatnout. Zatímco Mastný bude okamžitě pro, Hložánek bude o poznání zdrženlivější… Přesvědčí je Miller, aby do toho šli s ním? Proč bude Hložánek proti? Přemluví ho Mastný? Jakého bílého koně bude chtít Mastný do tohoto kšeftu nasadit? A jak dopadne dnešní setkání Ingrid se Světlanou? Čím Ingrid Světlanu nepříjemně zaskočí?

Starost o Cyrila
Hejlovi si budou dělat čím dál větší starost o Cyrila. Bude hodně zesláblý, bez chuti k jídlu. Svým blízkým však bude tvrdit, že se cítí skvěle. Lenka mu na to ale neskočí. Jardovi prozradí, že celý Cyrilův oběd skončil v koši. Jarda jí zase na oplátku řekne o operaci, již Cyril stále odmítá… Čím Lenka Jardu povzbudí? A čím Miriam Cyrila? S čím se Jarda Lence ještě svěří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.4.2012 - 2184. díl