Ulice 4.5.2012 - 2190. díl

Thea se dnes dozví výsledky vyšetření. Do nemocnice ji opět vyprovodí Štěpán, jenž se od ní v poslední době nehne takřka na krok. Jejich společný odchod neunikne Matějovi. Hned si z nich bude dělat srandu kvůli jejich vzájemné fixaci na druhého.

Matěj stále nebude mít nejmenší tušení, čím si Thea se Štěpánem nyní procházejí a co řeší. A dnes toho bude opět svrchovatě. Když Thea konečně vyjde z ordinace, bude hodně rozhozená. Co nejrychleji bude chtít zmizet z nemocnice, a tak si Štěpán bude muset na informace ještě chvíli počkat… Co Theu tak rozhodí? S čím se Štěpánovi svěří? Co jí na to řekne? Proč se pohádají? Co k tomu Štěpánovi řeknou Monika a Tereza? A proč Thea přeci jen zavolá své mámě?

Lumírovy table s Glennem
Lumír ráno zjistí, že příjezd svědka Glenna na jeho zrušenou svatbu nebyla jen noční můra. Glenn bude vyspávat v jeho ložnici opici z letadla. Jakmile vstane a začne se zajímat o program dne, Lumírovi dojde, že je zle. Bude zápasit s anglickými slovíčky i sladěním svého programu s tím Glennovým, aby se obloukem vyhnuli Mastnému a Hložánkovi. Zavolá proto sos Denise Mastné, aby mu poradila, jak Glenna zabavit. Pak ho odvede na snídani k matce do krámu. A velmi rád tam uvidí světoběžkyni Řůžu. Hned ji s Glennem seznámí, aby si pokonverzoval alespoň s ní. Jenže Růža raději rychle prchne do provozu. Lumír si tak bude muset poradit sám… Pomůže Lumírovi opět Světlana? Jak Glenn přijme fakt, že přijel na svatbu, která se nekoná? Jak ho bude chtít Lumír zabavit? Co mu poradí Mastná?

Cyrilova závěť
Cyril se bude těšit na cestu za polární září. Jedinou skvrnou na ní bude jeho operace, která ho čeká už v pondělí. Zatímco před Miriam se bude snažit o optimismus, ve skutečnosti mu moc do smíchu nebude. Dokonce začne sepisovat závěť… Komu se svěří se svými pocity? Koho požádá, aby mu závěť podepsal jako svědek? A jaké obavy budou sužovat Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.5.2012 - 2190. díl