Ulice 10.5.2012 - 2194. díl

Kalina bude rád, že ve škole opět vidí Pavla. Hned mu začne domlouvat, aby nezahazoval šanci a věnoval se výzkumu. Zároveň ho bude nabádat, aby o tom řekl co nejdříve paní ředitelce.

Pavlovi okamžitě dojde, že Tomáš jeho novinku už vypustil do světa. S úžasem pak bude pozorovat, jak si Tomáš s Kalinou rozumí. Jen co se s Pavlem přivítá ředitelka Puklická, opatrně se ho zeptá, jestli s ním může příští školní rok počítat. Pavel jí ale zatím na její otázku neodpoví. Konečné rozhodnutí totiž nebude záležet jen na něm. Tomášovi se později Pavel přizná, že Anče o vlaštovkách ještě neřekl. A zjevně se mu do toho zatím ani moc nebude chtít. Jenže Tomáš bude jiného názoru... Co Tomáš Pavlovi poradí? Řekne Pavel Anče o svém výzkumu? Bude Anča i nadále vstřícná vůči Bedřichovi, který by si chtěl vzít děti na celý víkend na akci na Pálavě? Proč bude Anča večer naměkko? A čím Anču překvapí Pavel?

Mikimu rupnou nervy
Mikiho i Míšu bude včerejší hádka mrzet. Miki se půjde Míše hned ráno omluvit. Jeho snaha však skončí další hádkou. Naštvaný Miki Míše vyčte, že se svěřila sestře. Jana by citlivé Míše ráda pomohla, a tak se pokusí Mikimu domluvit. Docílí ale pravého opaku. Miki ji sjede, ať se stará o sebe. A vzápětí udělá totéž i Míša. Miki nebude mít klid ani doma. Zde na něj bude čekat návštěva – babička s dědou... Proč se Miki před prarodiči raději uklidí k sobě do pokoje? Jak dopadne dědova mise ohledně stěhování do Havlíčkova Brodu? S čím se Miki svěří mámě?

Lumír v maléru
Lumír se stále stará o Glenna a objíždí s ním golfová hřiště. Když se dnes vrátí ze své výpravy, zjistí, že má spoustu nepřijatých hovorů od Mastné. A že je další malér na cestě. Ihned vyrazí na radnici, kde se dozví podrobnosti. V Sešupu si vzali na paškál developera Šafránka a jeho sídliště úplatných. Dokonce přidali i fotografii domu, ve kterém nyní žije Světlana... Jak bude chtít Lumír malér zažehnat? Co mu poradí Miller? A co Glenn těsně před svým odletem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.5.2012 - 2194. díl