Ulice 17.5.2012 - 2199. díl

Zatímco Eddie bude spokojeně pospávat na Gándhího pohovce, Matěj s Bětkou budou stále v živém rozhovoru. Budou si spolu natolik notovat, že ani nepostřehnou, že už jsou tři hodiny ráno. Když to zjistí, Matěj Bětce nabídne, ať u nich přespí.

Jako vzácné návštěvě nabídne Matěj Bětce Štěpánovu a Theinu ložnici. Jediný moment, kdy mezi nimi vzniknou mírné rozpaky, bude ve chvíli, když se nechtěně téměř srazí. O ranní probuzení se Bětce postará Kristýna, kterou bude mrzet včerejší výbuch. Bětka jí doporučí, aby Matějovi napsala. To také Kristýna hned udělá a pozve ho na schůzku. Stejné myšlenky bude mít i Eddie, jenž bude nadšený z Bětky. Hned po ránu ji začne balit a okamžitě ji pozve na rande. Zatímco Eddie bude jásat, jak se mu to s Bětkou dobře vyvíjí, Matěj z toho žádnou radost mít nebude. Naopak... K čemu se Matěj přizná Vojtovi? Jak dopadne jeho schůzka s Kristýnou? A jak Bětčino rande s Eddiem? Čím se Vojta na oplátku pochlubí Matějovi? A co všechno Matěj prozradí Tereze?

Miki chce do Anglie
Miki by s Míšou rád strávil prázdniny, klidně i někde na brigádě. Když si všimne letáčku, ve kterém někdo nabízí prázdninovou brigádu v Anglii a následně pak roční studijní pobyt pro dva tamtéž, zajásá. Tohle je přesně pro ně! Panu Peškovi nejprve ochotně pomůže všechny letáčky po škole zlikvidovat a hned na to zavolá Míše... Co na Mikiho nápad Míša řekne? A co Jana? Na jaké výhody se bude snažit Miki Míšu nalákat? A co dnes rozhodí Libora? Co s ním bude chtít Marta probrat?

Světlana na stopě Millerových lží
Hložánek dnes bude navýsost spokojený. S Ingrid podepíšou u notáře poslední náležitosti týkající se jejich společného kšeftu s vládní vilou. Na oslavu pozve Hložánek Ingrid k Henrymu, kde jí nabídne další výhodnou investici. Dlouhodobě prý spolupracuje s firmou, která dokáže velmi dobře zúročit peníze, jež jí člověk svěří. To Ingrid zaujme. Ale dříve, než něco podnikne, bude si chtít jeho slova ověřit u Millera... Proč to s ní Miller nebude chtít probírat po telefonu? Co vzbudí u Světlany podezření, že Miller s ní opět nehraje čistou hru? Co Miller doporučí Ingrid? Na čem se ti dva spolu dohodnou? A jakou překvapivou novinku týkající se právě Millera se dnes Světlana dozví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.5.2012 - 2199. díl