Ulice 24.5.2012 - 2204. díl

Miriam hned ráno zajde za Vlastimilem Peškem, aby mu řekla o své svatbě s Cyrilem. Vlastimil bude zaskočený z té rychlosti, jakou se vše děje. Než se stačí vzpamatovat z novinky, Miriam ho překvapí další..

Ještě než se vdá, ráda by s ním vyrovnala jejich minulost. Zkoprnělému Vlastimilovi proto vrátí snubní prstýnek, který jí před necelými třemi lety dal. Ujistí ho, že pro ni hodně znamenal, nechat si ho ale nemůže. Vlastimila informace o svatbě i vrácený snubní prstýnek hodně zasáhnou. Dokonce bude váhat, zda na svatbu Miriam s Cyrilem vůbec jít, i když Miriam jeho i Amálii pozvala. Amálie ho svým nadhledem přesvědčí, aby jí na svatbu Hejlových dělal doprovod. Zároveň mu vysvětlí, že je správné, aby Miriam zrušila jeden slib, než dá nový. Po těžkém rozhovoru s Vlastimilem se Miriam začne připravovat a těšit na svůj velký den... Jak svatba Miriam a Cyrila proběhne? Proč bude Jarda nervóznější než jeho otec? Čím svatebčany překvapí Lumír? Co dojme Boženku Puklickou s Mojmírem Kalinou? Co Vlastimila s Amálií? Co Jardu s Lenkou? A jak si svůj velký den užijí nevěsta a ženich?

Dárek pro Nyklovou
Růža bude hned ráno nenápadně vyzvídat u Nyklové, co by si přála k narozeninám. Prozradí jí, že by jí chtěli s Ančou, Zajíčkem a Zuzanou dát k jejím kulatinám nějaký dárek. Stále si však neví rady s jeho výběrem. Vilmu takový zájem potěší. Její přání jí ale zaměstnanci asi nesplní. Ráda by se dočkala vnoučat. A vůbec nejšťastnější by byla, kdyby ji vzal Lumír zítra na slavnostní oběd a oslavili to jen sami dva... Čím Lumír Nyklovou dnes raní? Co všechno si domluví na zítřek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.5.2012 - 2204. díl