Ulice 25.5.2012 - 2205. díl

Zaměstnanci hned ráno popřejí šéfce k jejím kulatinám. Nyklovou dojmou svým originálním přáním i dárkem k slzám. Růže se nešťastná Vilma svěří, že zatímco Lumír se na ni úplně vykašlal, cizí si na její narozeniny vzpomněli.

Růža se bude snažit Nyklovou utěšit, ale marně. Aby zažehnala malér v rodině, bude se snažit Lumírovi dovolat, aby mu matčiny narozeniny připomněla. Jenže ten bude stále nedostupný. Pro dnešek si nepřeje být nikým rušen, aby se mohl naplno věnovat Světlaně a užít si ji před jejím odjezdem do Moskvy. Domů ji přijde vyzvednout s obrovskou kyticí. Světlanu to potěší i mile překvapí. U Lumíra na kytice mimo narozeniny a svátky přeci jen není zvyklá. Když jí navíc Lumír předestře program, který pro ni na dnešek vymyslel, potěší ji dvojnásob... Jaký program si Lumír pro Světlanu připravil? Čím ho Světlana zaskočí? A čím zachrání? Jaký bude její poslední den v Ulici? Jak proběhne loučení s jejími nejbližšími? A jak s Lumírem?

Theino genetické vyšetření
Na Theu bude s blížícím se termínem miniinterrupce doléhat čím dál více tlak dilema, zda si nyní dítě nechat, či nikoliv. Své těhotenství už bude skutečně pociťovat. O to horší pro ni bude učinit konečné rozhodnutí. Možná ale přeci jen nebude tak úplně na ní. Dnes si má vyzvednout výsledky genetického vyšetření, na základě kterých jí lékaři těhotenství schválí, či nedoporučí. Štěpán bude chtít Theu do nemocnice vyprovodit jako kdykoliv jindy. Thea však tentokrát odmítne. Slíbí mu ale, že mu co nejdříve zavolá. Zprávy, které se později v nemocnici dozví, Theu rozhodí ještě víc... Jaké budou výsledky Theina vyšetření? Doporučí jí lékařka miniinterrupci? Čím zaskočí Štěpán Matěje? Jaké nečekané setkání Theu v nemocnici čeká? Jak se na ní podepíše? S čím se svěří Tereze? A s čím Štěpánovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.5.2012 - 2205. díl