Ulice 28.5.2012 - 2206. díl

Thea i Štěpán budou ráno hodně přešlí. Thea se během víkendu rozhodla. Štěpán se bude snažit její rozhodnutí akceptovat a podpořit ji. Pro oba to ale bude hodně těžké. Thea si bude balit věci do nemocnice pro případ, že by si ji tam nechali. Když na chvíli osamí s Terezou, tíhu svého rozhodnutí už neunese a sesype se.

Tereza hned začne Theu uklidňovat a povzbuzovat. To, že nyní dítě nechce, přeci ještě neznamená, že je špatný člověk a že by ho nemohla mít za pár let. Jejich debatu přeruší Štěpán, jenž Theu vyzve k odchodu do nemocnice. I na něm ale bude vidět, že nastalou situaci zvládá jen s vypětím všech psychických sil... Jak to ti dva v nemocnici zvládnou? Podaří se Štěpánovi utěšit rozrušenou Theu, která se před zákrokem znovu sesype? Proč si o ně budou dělat starost Tereza s Matějem? Čím je ti dva zaskočí?

Anglie Míši a Mikiho znovu ve hře
Marta by už ráda naplánovala společné prázdniny s Mikim. Zeptá se ho proto na jeho plány s brigádou. Miki se vymluví, že zatím neví, jak je na tom Míša. Slíbí, že se jí zeptá a večer dá vědět. Stále však bude doufat, že jim s Míšou nakonec vyjde ta Anglie. Ovšem Míša pro něj nebude mít moc dobré zprávy. Jana ji u táty předběhla a na Anglii se doma zeptala jako první... Co na to řekne Miki? Co Míše nabídne? A co jí doporučí? Na čem se ti dva domluví? Podaří se Mikimu přemluvit tátu, aby mu pomohl přesvědčit mámu? Čím Libor Martu potom překvapí?

Ančina nabídka Pavlovi
Anča bude v práci stále nervózně sledovat hodiny. Zuzaně si postěžuje, že Pavel je už dávno v Praze, a dosud jí nezavolal. Přizná, že spolu v minulých dnech dvakrát mluvili po telefonu, ale od jejich velké hádky se zatím neviděli. I když ji Pavel zval, aby za ním na víkend přijela do Třeboně, neudělala to. Nyní si Anča bude vyčítat, že na něj tak tlačila a sama mu vlastně nic nenavrhla. Dnes to bude chtít napravit. Rozhodla se, že za Pavlem bude každý víkend jezdit, aby o něj nepřišla... Co jí na to řekne Zuzana? A co samotný Pavel? S čím se Pavel svěří Tomášovi? Proč za Pavlem dnes zajde i Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.5.2012 - 2206. díl