Ulice 6.6.2012 - 2213. díl

Blíží se Mikiho odjezd do Anglie i Martino stěhování do Brodu. Miki bude přešlý z představy, že po návratu z ciziny bude muset za mámou. Ta ho ale překvapí ujištěním, ať se na lejstra vykašle. Sama neví, co za rok bude. Třeba se jí v Brodu ani nebude líbit. Přála by si však s Mikim strávit Vánoce. To jí syn rád slíbí.

Brzké stěhování Marty zasáhlo i Libora. Stále se s tím nebude umět vyrovnat, přestože se příští týden rozvádějí. Citlivá Amálie vytuší, že synův problém není Marta, ale on sám. Zatímco Mikiho i Martu čeká nový začátek, Libor neví, co dál. Amálie ho proto pobídne, aby si i on našel nějaký nový cíl. Tajně přitom bude doufat, že by se tím cílem mohla stát jeho nová rodina, kterou už vlastně má – Karolína s Adámkem. Karolína by nebyla proti. V ordinaci jim to s Liborem bude klapat. Oba spolu navíc prožijí radost z Adámkova prvního kroku. Karolína se nechá tak unést, že Libora dokonce políbí... Dá Libora s Karolínou dohromady jejich syn? Co na to řekne Karolíně Zdena? S čím se Libor svěří mámě?

Do čeho bude Ingrid investovat?
Ingrid potěší pohled od Světlany. Hned začne promýšlet, jak ji co nejdříve navštívit. S cestovní kanceláří si domluví možnost návratu ze zájezdu přes Moskvu. Zatímco Ingrid si bude plánovat nový život, Romana bude zápasit se špatnou hydraulikou starého kadeřnického křesla. Poruchu budou odnášet její záda. Jitka proto zajde za Ingrid, aby s ní domluvila nákup nových křesel i klimatizace... Přesvědčí Jitka Ingrid, že je nyní nejlepší čas do salonu investovat? A proč za Ingrid dnes zajde Mastný? Čím ji zasáhne?

Matějovo překvapení
Matěj s Terezou pokračují v hledání nových spolubydlících. Tentokrát to zkusí přes inzerát. Matěj by si rád užil někde na výletě celou starou partu pohromadě, dokud to ještě jde. Ostatní ho však nepodpoří. Odjezd z Prahy se nyní nikomu hodit nebude. Skleslého Matěje povzbudí Bětka. Současně mu poradí, jak ostatní přesvědčit. Svůj nápad by měl dotáhnout až do konce a partě jen oznámit, kdy a kam se jede... Co Matěj vymyslí? Co na jeho plány řekne táta, kterého se budou také hodně týkat? A co Vojta? Proč mu bude Matěj dnes promlouvat do duše? A jak docílí, že se k němu jako první přidá Štěpán? Jaké malé tajemství budou ti dva spiklenci mít?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.6.2012 - 2213. díl