Ulice 7.6.2012 - 2214. díl

Lékař Thee výlet dovolí i přes její rizikové těhotenství. Štěpán jí radostně oznámí, že jich je už šest. Thea však bude vědět jen o pěti další výletnících – Tereze, Matějovi, Bětce, Štěpánovi a sobě. Štěpán jí prozradí, že tím šestým je Vojta, který si dnes přijde pro Terezu.

Štěpán Theu poprosí, aby Terezu za každou cenu udržela doma, než s Vojtou přijedou. To ale nebude vůbec jednoduché. Thea si nejdříve vymyslí zadřenou třísku. Když Tereza její lest prokoukne, přizná, že s ní jen chtěla být sama a užít si ji. Zároveň bude nenápadně vyzvídat, co ona a Vojta. Přešlá Tereza se jí svěří, že Vojta chce i nadále bydlet u rodičů, dokud se úplně neuzdraví. Takže pro sebe stále nebudou mít žádné soukromí... Jaká bude Terezina první reakce, až si pro ni Vojta přijde? Co na to ostatní? Čím Vojta Terezu ještě překvapí? A jak dopadne dnešní Terezino setkání s rodiči Vojty? Jakou novinku se od nich Vojta dozví?

Boj o investice do salonu
Jitka bude na Ingrid stále naštvaná kvůli její nechuti investovat do salonu a ulehčit alespoň trochu holkám práci. Když si u ní všimne katalogů cestovních kanceláří, Ingrid přizná, že se chystá na delší dobu odcestovat, aby získala odstup a ujasnila si, co dál. Proto nyní nechce do salonu investovat. Jitku její slova rozladí ještě víc. Dokonce začne zvažovat, že šéfování salonu za takových podmínek položí... Přesvědčí Ingrid Jitku, aby salonu šéfovala i nadále? Podaří se Jitce přemluvit Ingrid, aby do salonu investovala? Dohodnou se na nějakém kompromisu? Co si Jitka o plánech Ingrid myslí? S čím se jí Ingrid ještě svěří? A co plány Ingrid může ohrozit?

Libuška s Borisem na útěku
Libuška s Borisem přiběhnou vystrašeně do Ulice. Budou se snažit nepozorovaně dostat k Thee. To se jim sice podaří, ale nikdo jim nepřijde otevřít. Ruch na chodbě upoutá Urbanovou. Zoufalé Libušce oznámí, že její sousedé před chvílí odjeli neznámo kam. Libuška v sobě zmobilizuje všechny síly a s Borisem rychle přeběhne k sobě domů... Proč bude Libuška tak vystrašená? Proč ji ani Borise nemá nikdo v Ulici vidět? Proč Thee jednoduše nezavolá? Proč bude hledat pana Peška a lhát Amálii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.6.2012 - 2214. díl