Ulice 11.6.2012 - 2216. díl

Naštvaný Eliáš se v noci nebude moci dostat domů kvůli vyměněnému zámku u dveří. Jeho zvonění probudí oba uprchlíky, ale dveře mu neotevřou. Jen se budou klepat strachy, aby se Eliáš do bytu nějak nedostal.

Eliáš nebude chtít dělat v domě velký rozruch, a tak nakonec rozzuřený na nejvyšší míru odejde. Ráno bude Libuška bojovat nejen s nedostatkem peněz, ale i abstinenčními příznaky. Boris po ní navíc bude chtít, aby se dnes konečně ozvala ředitelce. Cestou do školy se pak opět zastaví za Theou, jestli se už náhodou nevrátila. Zatímco Eliáš se bude poohlížet po šikovném zámečníkovi a Boris potit ve škole na koberečku u Puklické kvůli tomu, že ji jeho rodiče dosud nekontaktovali, Libuška bude prohrávat boj se svým démonem... Na co se Boris ve škole vymluví? Co překvapí Puklickou? Proč Boris ze školy uteče? A dostane se Eliáš domů?

Úplatek pro Lumíra
Nyklová bude apelovat na syna, aby se nového bytu nezbavoval a už vůbec ne zadarmo. Lumír jí bude marně vysvětlovat, že se jedná o úplatek. Pro Nyklovou to bude majetek, který už je jejich. V práci pak Lumír ubezpečí Denisu, že s převodem bytu na charitu počítá. Zároveň ji ujistí, že se postará i o dočerpání grantu na kulturu, aby neměli na radnici malér... Co si na Lumíra dnes vymyslí Hložánek? Jak se ho bude chtít zbavit? Co potěší Nyklovou? A proč z toho bude Lumírovi ouvej?

Ingrid mezi Prahou a Málkovem
Ingridina matka se stále nebude umět vyrovnat s neštěstím, které se v Málkově stalo. Růža jí donese své černé šaty na znamení smutku. Když uvidí, jak na tom Šmídová je, zavolá Ingrid, aby přijela. Nebude chtít nechávat svoji přítelkyni samotnou v době, kdy bude v práci. Jitka později přiveze skleslou Ingrid z Málkova. Ta bude mít starost nejen o matku, ale i o dva osiřelé synovce... Z čeho bude Ingrid bezradná? Co ji napadne? Proč se kvůli tomu rozčílí Markéta? Do koho bude Ingrid vkládat svou naději?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.6.2012 - 2216. díl