Ulice 12.6.2012 - 2217. díl

Šmídová Ingrid opět zaskočí. Ráno bude automaticky prostírat i pro Vasila. Zároveň jí navrhne, aby se i s Vasilem přestěhovala do Málkova. S jejich pomocí by se o osiřelé vnuky jistě dokázala postarat. A Ingrid by po Iloně alespoň převzala její salon. Překvapenou Ingrid vysvobodí příchod Růži.

Na Ingrid se to zase začne valit ze všech stran. Starost o matku, která se ještě zjevně nevzpamatovala ze šoku ze smrti dcery, dilema, jak se postarat o osiřelé synovce, obavy z blížícího se pohřbu. Zároveň se stále nebude chtít vzdát vlastních plánů a studia na vysoké škole... Jak se Ingrid domluví se strýcem kluků? Čím zaskočí Simonu? S čím vším se svěří Jitce? A co ji dnes zasáhne?

Lumír na vážkách
Nyklová bude na Lumíra stále naštvaná kvůli jeho snaze zrušit velkou zakázku pro jejich rodinné pekařství. Na zakázce bude trvat a naopak Lumírovi doporučí, aby se více snažil. Jedině takové zakázky udrží jejich podnik na vodou. Hned po příchodu do práce se pak Lumír začne Denisy vyptávat na nadaci, na niž by měl převést svůj byt. Nakonec z něj vypadne, že by s tím ještě rád počkal. Naštvaná Denisa se do něj hned pustí, a tak se Lumír raději rychle zašije do své kanceláře. Tam mu ze složky s dokumenty k bytu vypadne Světlanin dopis... Co Světlana Lumírovi píše? Jak to ovlivní jeho další rozhodování ohledně převodu bytu i zakázky pro pekařství? A proč bude Lumírovi opět vyhrožovat Hložánek?

Eliášovy intriky
Boris bude ráno řešit těžké dilema. Jít do školy, nebo raději zůstat v bezpečí domova? Máma mu v jeho rozhodování nepomůže, protože celá situace už bude nad její síly. Boris se nakonec rozhodne do školy odejít. Tam na něj bude číhat naštvaný Eliáš, který si ho okamžitě podá kvůli jeho včerejšímu útěku domů. Hádku a Eliášovo vyhrožování přeruší příchod Puklické, která si Eliáše ihned odvede k sobě do ředitelny... Co všechno se Puklická od Eliáše dozví? Uvěří mu? Proč Boris opět uteče ze školy? A jaký další tah si Eliáš na Libušku vymyslí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.6.2012 - 2217. díl