Ulice 13.6.2012 - 2218. díl

Amálie začne nenápadně sondovat u syna, jak to budou mít letos s dovolenou. Libor ale žádné velké plány nemá. Pouze je domluvený s Ondřejem, že si na pár dní vyrazí do Anglie za dětmi.

Amálie synovi navrhne, aby se vypravil se starou partou na kola nebo někam odjel s Karolínou a Adámkem. Libora její nápad zaujme... Jak dopadne jeho pozvání Karolíny na kávu? Proč bude Libor večer hlídat Adama? Jakou schůzku si na dnešek Karolína domluvila? A jak toto setkání dopadne?

Ingrid: dilema kvůli synovcům
Ingrid: dilema kvůli synovcům

Eliáš dobývá ztracené území
Boris ráno zjistí, že máma v noci vypila vína od Eliáše. Navíc na stole objeví jeho dopis, v němž ji prosí o odpuštění a nový začátek. Poslední kapkou pak pro něj bude návrat mámy z nákupu. Hlavní důvod, proč šla ven, byla další láhev. Boris se naštve, láhev mámě zabaví a prohlásí, že dnes nepůjde do školy, aby ji hlídal. Franta tak na něj bude před domem čekat marně. Zároveň nebude umět později odpovědět ředitelce školy na otázku, proč má dnes Boris další absenci ve škole... Co Puklickou překvapí? Jak dopadne její návštěva Libušky? V jakém stavu Libušku zastihne? A jakou past dnes na Libušku přichystá Eliáš? Co všechno se odehraje, až ti dva opět stanou tváří v tvář?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.6.2012 - 2218. díl