Ulice 14.6.2012 - 2219. díl

Eliáš má svoji rodinku opět pod kontrolou. Vystrašená Libuška ho bude zase poslouchat na slovo. Včerejší důrazná domluva na ní zanechala patrné stopy nejen psychické. Boris se ale jen tak zlomit nedá.

Když Eliáš u snídaně vyrukuje s návratem do Rakouska, vzepře se mu. Aby nemusel do nuceného vyhnanství, raději se vymluví na školu. Eliáš ho však ujistí, že vše zařídí, aby mohli odjet. To ovšem netušil, jak silného protivníka v ředitelce školy má. A hluboce podcenil i své sousedy. Při náhodném setkání s Oldou mu dá výsměšně najevo, že jemu do jeho rodiny nic není. Olda se ovšem odradit ani zastrašit nenechá. A hned zajde zazvonit na Libušku, aby zjistil, jak se věci mají… Co se Olda dozví od Libušky? Jak pochodí Eliáš u Puklické? Proč se Eliáš oboří na Borise? Čím naprosto zpacifikuje Libušku? Jakou taktiku si vymyslí na syna? A k čemu se dnes Olda odhodlá?

Vdova Miriam
Hejlovi se pomalu vyrovnávají se smrtí Cyrila. Každý po svém. Vdova Miriam začne třídit jeho věci. Jardovi nabídne zimní bundu, kterou Cyrilovi koupila na výpravu za polární září. Jarda ji však odmítne stejně jako další oblečení. Když mu Miriam oznámí, že v tom případě všechno oblečení odnese do charity, Jarda bude kategoricky proti. Vyčte jí, že se tak rychle Cyrilových věcí zbavuje. A neodpustí si ironický komentář ani v případě, kdy Miriam bude odcházet do školy s Cyrilovou holí… Co mu Miriam odvětí? Pochopí Jarda, proč Miriam rozdává věci Cyrila? Co Jarda přizná Lence? Co mu Lenka navrhne? S čím se Miriam svěří Kalinovi? A s čím Amálii?

Karolínino dilema
málie opět nenápadně zkusí Libora navigovat směrem ke Karolíně. Nadhodí, že by mohl přijmout ještě jednu sestru, se kterou by se střídala. Když se na to Libor nebude moc tvářit, navrhne mu přímo, aby přijal do ordinace Karolínu. Ona by si alespoň užila malého Adámka, kterého by hlídala. Libor jí slíbí, že to zváží. Přitom stále nebude tušit, jak obrovskou konkurenci má v Igorovi. Ten rozhodně nebude přešlapovat na místě. Karolínu zaskočí svým návrhem, aby se s Adámkem vrátili k němu do hájovny… Co Igor Karolíně navrhne? Co mu na to odpoví? Co si dnes Amálie vyslechne od naštvaného Libora? S čím se Libor svěří Karolíně? A s čím Marta Mikimu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.6.2012 - 2219. díl