Ulice 20.6.2012 - 2223. díl

Zatímco Jarda s Lenkou budou stále v jednom kole, Miriam bude vděčná za každý impuls k činnosti. Ráda pohlídá malou Mirinku, aby Lence trochu ulevila. Svěří se jí, že jí chybí škola.

Dříve všechny neodbytné myšlenky, žaly a pochybnosti zaháněla prací. To nyní nejde, protože ze školy odešla. Navíc za týden školní rok končí a začínají prázdniny... Co Lenka Miriam poradí? Jak s jejím nápadem Miriam uspěje i Boženky? Co jí doporučí ona? A čím dnes Jardu zaskočí jeho nadřízení z Německa?

Lumír musí s pravdou ven
Jarda přes noc přeci jen trochu vychladne a s Lumírem se ráno sejde. Ten se bude opravdu snažit, aby ho přesvědčil, že mu na výstavě Cyrilových fotografií hodně záleží a že by pro radnici byla čest podílet se na ní i finančně. Nakonec bude muset s pravdou ven a přiznat, jak se věci skutečně mají. Jarda bude jen žasnout, co všechno je dnes v politice možné. Lumírovi pak nezbude nic jiného, než se modlit, aby si spolu přeci jen plácli... Domluví se ti dva na nějakém kompromisu? Jakou špatnou a dobrou zprávu Lumír ze setkání s Jardou na radnici přinese? Od koho Lumír dostane překvapivě ten nejlepší tip na rozfofrování balíku z evropských dotací?

Prodá Ingrid svůj salon?
Romana překvapí Simonu zprávou, že hledá novou práci. Dokonce už kontaktovala nějaká kadeřnictví a nyní čeká na jejich odpovědi. Zaražené Simoně doporučí, aby co nejdříve udělala to samé. Podle ní Ingrid salon prodá, aby měla volné ruce a mohla se věnovat rodině v Málkově. Simona s ní ale tentokrát souhlasit nebude. Ingrid je přeci městský typ, určitě se do Prahy zase vrátí... Která z nich má pravdu? Co Ingrid se svým salonem zamýšlí? Má od ní nějaké zprávy alespoň Jitka? A čím Simonu dostane Markéta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.6.2012 - 2223. díl