Ulice 22.6.2012 - 2225. díl

Míša s Mikim dnes vyrážejí na roční pobyt do Anglie. Na Mikiho ráno padnou pochybnosti a tíha zodpovědnosti za Míšu. Najednou si nebude jistý, jestli na to vůbec má, aby se o ni v Anglii postaral, jestli tam vše zvládne.

Marta o svém synovi nepochybuje. A bude dobře vědět, jak ho povzbudit... Co na Mikiho zafunguje? Jak se budou Seidlovým a Míše s Ondřejem líbit Cyrilovy fotografie? A čím Libor překvapí Martu po Mikiho odjezdu?

Vojta, Tereza, Matěj a Bětka jsou zpět!
Matěj, Bětka, Tereza a Vojta se ráno konečně vrátí z výletu. Rozlámaní po cestě, nevyspalí, hladoví, ale šťastní. V Ulici je ihned upoutají vystavené Cyrilovy fotografie, na kterých nechybí ani oni. Zejména Vojtu s Terezou pohled na tu jejich dostane. Ještě než se čtveřice stačí pořádně rozkoukat, vyběhne za ní Thea s klíči od krámku a vysvětlením, že u nich je pořád plno. Libuška s Borisem i rodiče mají stále ještě azyl ve studentském bytě. Matěje bude zajímat, jak na tom Libuška je. Před Bětkou se ale They nebude chtít ptát... Jak na tom Libuška je? S čím se budou muset Matěj s Bětkou, Vojtou a Terezou poprat? Čím Bětka zaboduje? A čím překvapí Vojta Terezu?

Splnění Cyrilova posledního přání
Dnes je den velké slávy v Ulici, den zahájení výstavy Cyrilových fotografií. Lumír bude celý nervózní, aby vše klaplo, jak má. Jenže hned ráno bude mít o další velkou starost navíc. Jeho matka zjistí, že na snímcích je zachycen kdekdo, jen ona ne. A co víc – za pultem jejího pekařství stojí Růža! Tohle už bude na ješitnou Nyklovou přeci jen silná káva. Hned si postaví hlavu, že ona v krámě vůbec nemusí být... Podaří se Lumírovi trucovitou matku zpacifikovat? Kde se mu nečekaně dostane zastání? Koho Lumír dnes překvapí? A jak dnešní vernisáž dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.6.2012 - 2225. díl